zdjecia rodzinne

Napój warzywny


Składniki:

1/4 szklanki pokrojonej drobno marchwi
1/4 szklanki pokrojonej cebuli
1/4 szklanki pokrojonej dyni
1/4 szklanki pokrojonej białej kapusty
2 szklanki wody

Wykonanie:

Warzywa zalać wodą i gotować 20 minut na małym ogniu.
Powolne gotowanie warzyw wydobywa z nich całą ich słodycz.
Wywar odcedzić i pić do 2 szklanek dziennie.

Kategorie: wegetariańskiedla diabetykównapoje

Dodaj przepis do ulubionych


Skomentuj przepis:


Podpis: Zdjęcie:

Komentarze:




Zaloguj się

Login lub email Hasło


Przypomnij hasło.
Załóż profil za darmo.

 

Najpopularniejsze przepisy

Lazania z mięsem - przepis Pasta krewetkowa do pieczywa - przepis Pieczywo czosnkowe - przepis Pasztet z indyka - przepis Krokiety z kapustą i grzybami - przepis Kotlety  schabowe z cebulką - przepis Zapiekanka śródziemnomorska - przepis Włoski chlebek a'la pizza - przepis Zupa-krem z brokułami w roli głównej - przepis

 

Lazania z mięsem

Pasta krewetkowa do pieczywa

Pieczywo czosnkowe

Pasztet z indyka

Krokiety z kapustą i grzybami

Kotlety schabowe z cebulką

Zapiekanka śródziemnomorska

Włoski chlebek a'la pizza

Zupa-krem z brokułami w roli głównej