zdjecia rodzinne

Napój warzywny


Składniki:

1/4 szklanki pokrojonej drobno marchwi
1/4 szklanki pokrojonej cebuli
1/4 szklanki pokrojonej dyni
1/4 szklanki pokrojonej białej kapusty
2 szklanki wody

Wykonanie:

Warzywa zalać wodą i gotować 20 minut na małym ogniu.
Powolne gotowanie warzyw wydobywa z nich całą ich słodycz.
Wywar odcedzić i pić do 2 szklanek dziennie.

Kategorie: wegetariańskiedla diabetykównapoje

Dodaj przepis do ulubionych


Skomentuj przepis:


Podpis: Zdjęcie:

Komentarze:




Zaloguj się

Login lub email Hasło


Przypomnij hasło.
Załóż profil za darmo.

 

Najpopularniejsze przepisy

Krokiety z kapustą i grzybami - przepis Kurczak z ryżem - przepis Pyszna zupa po mediolańsku na zimowe wieczory - przepis Zapiekanka śródziemnomorska - przepis Zupa-krem z brokułami w roli głównej - przepis Pasztet z indyka - przepis Chleb na drożdżach - przepis Zupa fasolowa  z mięsem - przepis Pieczywo czosnkowe - przepis

 

Krokiety z kapustą i grzybami

Kurczak z ryżem

Pyszna zupa po mediolańsku na zimowe wieczory

Zapiekanka śródziemnomorska

Zupa-krem z brokułami w roli głównej

Pasztet z indyka

Chleb na drożdżach

Zupa fasolowa z mięsem

Pieczywo czosnkowe