zdjecia rodzinne

Napój warzywny


Składniki:

1/4 szklanki pokrojonej drobno marchwi
1/4 szklanki pokrojonej cebuli
1/4 szklanki pokrojonej dyni
1/4 szklanki pokrojonej białej kapusty
2 szklanki wody

Wykonanie:

Warzywa zalać wodą i gotować 20 minut na małym ogniu.
Powolne gotowanie warzyw wydobywa z nich całą ich słodycz.
Wywar odcedzić i pić do 2 szklanek dziennie.

Kategorie: wegetariańskiedla diabetykównapoje

Dodaj przepis do ulubionych


Skomentuj przepis:


Podpis: Zdjęcie:

Komentarze:




Zaloguj się

Login lub email Hasło


Przypomnij hasło.
Załóż profil za darmo.

 

Najpopularniejsze przepisy

Bitki - przepis Pyszna zupa po mediolańsku na zimowe wieczory - przepis Włoski chlebek a'la pizza - przepis Sałatka z paluszków krabowych (surimi) - przepis Kurczak z ryżem - przepis Krokiety z kapustą i grzybami - przepis Lazania z mięsem - przepis Zrazy zawijane z polędwicy wołowej  - przepis Zupa fasolowa  z mięsem - przepis

 

Bitki

Pyszna zupa po mediolańsku na zimowe wieczory

Włoski chlebek a'la pizza

Sałatka z paluszków krabowych (surimi)

Kurczak z ryżem

Krokiety z kapustą i grzybami

Lazania z mięsem

Zrazy zawijane z polędwicy wołowej

Zupa fasolowa z mięsem