zdjecia rodzinne

Napój warzywny


Składniki:

1/4 szklanki pokrojonej drobno marchwi
1/4 szklanki pokrojonej cebuli
1/4 szklanki pokrojonej dyni
1/4 szklanki pokrojonej białej kapusty
2 szklanki wody

Wykonanie:

Warzywa zalać wodą i gotować 20 minut na małym ogniu.
Powolne gotowanie warzyw wydobywa z nich całą ich słodycz.
Wywar odcedzić i pić do 2 szklanek dziennie.

Kategorie: wegetariańskiedla diabetykównapoje

Dodaj przepis do ulubionych


Skomentuj przepis:


Podpis: Zdjęcie:

Komentarze:




Zaloguj się

Login lub email Hasło


Przypomnij hasło.
Załóż profil za darmo.

 

Najpopularniejsze przepisy

Bitki - przepis Sałatka z paluszków krabowych (surimi) - przepis Lazania z mięsem - przepis Pyszna zupa po mediolańsku na zimowe wieczory - przepis Smażony ser pleśniowy - przepis Kotlety  schabowe z cebulką - przepis Zrazy zawijane z polędwicy wołowej  - przepis Fasolka po bretońsku - przepis Kapusta ,,młoda,, (wiosenna) - przepis

 

Bitki

Sałatka z paluszków krabowych (surimi)

Lazania z mięsem

Pyszna zupa po mediolańsku na zimowe wieczory

Smażony ser pleśniowy

Kotlety schabowe z cebulką

Zrazy zawijane z polędwicy wołowej

Fasolka po bretońsku

Kapusta ,,młoda,, (wiosenna)