zdjecia rodzinne

Napój warzywny


Składniki:

1/4 szklanki pokrojonej drobno marchwi
1/4 szklanki pokrojonej cebuli
1/4 szklanki pokrojonej dyni
1/4 szklanki pokrojonej białej kapusty
2 szklanki wody

Wykonanie:

Warzywa zalać wodą i gotować 20 minut na małym ogniu.
Powolne gotowanie warzyw wydobywa z nich całą ich słodycz.
Wywar odcedzić i pić do 2 szklanek dziennie.

Kategorie: wegetariańskiedla diabetykównapoje

Dodaj przepis do ulubionych


Skomentuj przepis:


Podpis: Zdjęcie:

Komentarze:




Zaloguj się

Login lub email Hasło


Przypomnij hasło.
Załóż profil za darmo.

 

Najpopularniejsze przepisy

Śledzie w oleju - przepis Bitki - przepis Pasta krewetkowa do pieczywa - przepis Sałatka z paluszków krabowych (surimi) - przepis Zrazy zawijane z polędwicy wołowej  - przepis Kapusta z grochem - przepis Kotlety mielone z kaszą - przepis Pieczywo czosnkowe - przepis Fasolka po bretońsku - przepis

 

Śledzie w oleju

Bitki

Pasta krewetkowa do pieczywa

Sałatka z paluszków krabowych (surimi)

Zrazy zawijane z polędwicy wołowej

Kapusta z grochem

Kotlety mielone z kaszą

Pieczywo czosnkowe

Fasolka po bretońsku