zdjecia rodzinne

Napój warzywny


Składniki:

1/4 szklanki pokrojonej drobno marchwi
1/4 szklanki pokrojonej cebuli
1/4 szklanki pokrojonej dyni
1/4 szklanki pokrojonej białej kapusty
2 szklanki wody

Wykonanie:

Warzywa zalać wodą i gotować 20 minut na małym ogniu.
Powolne gotowanie warzyw wydobywa z nich całą ich słodycz.
Wywar odcedzić i pić do 2 szklanek dziennie.

Kategorie: wegetariańskiedla diabetykównapoje

Dodaj przepis do ulubionych


Skomentuj przepis:


Podpis: Zdjęcie:

Komentarze:




Zaloguj się

Login lub email Hasło


Przypomnij hasło.
Załóż profil za darmo.

 

Najpopularniejsze przepisy

Zupa fasolowa  z mięsem - przepis Fasolka po bretońsku - przepis Bitki - przepis Krokiety z kapustą i grzybami - przepis Pasta krewetkowa do pieczywa - przepis Śledzie w oleju - przepis Zrazy zawijane z polędwicy wołowej  - przepis Chleb na drożdżach - przepis Pasztet z indyka - przepis

 

Zupa fasolowa z mięsem

Fasolka po bretońsku

Bitki

Krokiety z kapustą i grzybami

Pasta krewetkowa do pieczywa

Śledzie w oleju

Zrazy zawijane z polędwicy wołowej

Chleb na drożdżach

Pasztet z indyka