zdjecia rodzinne

Jajka z pieczarkami


Składniki:

5 jajek , 20 dag małych pieczarek , odrobina oleju , pęczek szczypiorku, 2 łyżki majonezu, 2 łyżki chrzanu ( bez octu)
sól, pieprz (wg. uznania).

Wykonanie:

Jajka ugotować na twardo, ostudzić i pokroić w kostkę. Pieczarki pokroić na małe słupki i kilka minut poddusić na niewielkiej ilości oleju, dodając przyprawy. Ostudzić i dodać do jajek. Dołożyć pokrojony szczypiorek . Majonez i chrzan połączyć razem. Wszystkie składniki razem wymieszać.

Kategorie: przekąskiWielkanoc

Dodaj przepis do ulubionych


Skomentuj przepis:


Podpis: Zdjęcie:

Komentarze:




Zaloguj się

Login lub email Hasło


Przypomnij hasło.
Załóż profil za darmo.

 

Najpopularniejsze przepisy

Biała kiełbasa - przepis Fasolka po bretońsku - przepis Sałatka z paluszków krabowych (surimi) - przepis Włoski chlebek a'la pizza - przepis Pasztet z indyka - przepis Zupa fasolowa  z mięsem - przepis Lazania z mięsem - przepis Zupa-krem z brokułami w roli głównej - przepis Zrazy zawijane z polędwicy wołowej  - przepis

 

Biała kiełbasa

Fasolka po bretońsku

Sałatka z paluszków krabowych (surimi)

Włoski chlebek a'la pizza

Pasztet z indyka

Zupa fasolowa z mięsem

Lazania z mięsem

Zupa-krem z brokułami w roli głównej

Zrazy zawijane z polędwicy wołowej