zdjecia rodzinne

Jajka z pieczarkami


Składniki:

5 jajek , 20 dag małych pieczarek , odrobina oleju , pęczek szczypiorku, 2 łyżki majonezu, 2 łyżki chrzanu ( bez octu)
sól, pieprz (wg. uznania).

Wykonanie:

Jajka ugotować na twardo, ostudzić i pokroić w kostkę. Pieczarki pokroić na małe słupki i kilka minut poddusić na niewielkiej ilości oleju, dodając przyprawy. Ostudzić i dodać do jajek. Dołożyć pokrojony szczypiorek . Majonez i chrzan połączyć razem. Wszystkie składniki razem wymieszać.

Kategorie: przekąskiWielkanoc

Dodaj przepis do ulubionych


Skomentuj przepis:


Podpis: Zdjęcie:

Komentarze:




Zaloguj się

Login lub email Hasło


Przypomnij hasło.
Załóż profil za darmo.

 

Najpopularniejsze przepisy

Bitki - przepis Zrazy zawijane z polędwicy wołowej  - przepis Pyszna zupa po mediolańsku na zimowe wieczory - przepis Zupa-krem z brokułami w roli głównej - przepis Pieczywo czosnkowe - przepis Fasolka po bretońsku - przepis Sałatka z paluszków krabowych (surimi) - przepis Kapusta z grochem - przepis Krokiety z kapustą i grzybami - przepis

 

Bitki

Zrazy zawijane z polędwicy wołowej

Pyszna zupa po mediolańsku na zimowe wieczory

Zupa-krem z brokułami w roli głównej

Pieczywo czosnkowe

Fasolka po bretońsku

Sałatka z paluszków krabowych (surimi)

Kapusta z grochem

Krokiety z kapustą i grzybami