zdjecia rodzinne

Jajka z pieczarkami


Składniki:

5 jajek , 20 dag małych pieczarek , odrobina oleju , pęczek szczypiorku, 2 łyżki majonezu, 2 łyżki chrzanu ( bez octu)
sól, pieprz (wg. uznania).

Wykonanie:

Jajka ugotować na twardo, ostudzić i pokroić w kostkę. Pieczarki pokroić na małe słupki i kilka minut poddusić na niewielkiej ilości oleju, dodając przyprawy. Ostudzić i dodać do jajek. Dołożyć pokrojony szczypiorek . Majonez i chrzan połączyć razem. Wszystkie składniki razem wymieszać.

Kategorie: przekąskiWielkanoc

Dodaj przepis do ulubionych


Skomentuj przepis:


Podpis: Zdjęcie:

Komentarze:




Zaloguj się

Login lub email Hasło


Przypomnij hasło.
Załóż profil za darmo.

 

Najpopularniejsze przepisy

Śledzie w oleju - przepis Fasolka po bretońsku - przepis Pasta krewetkowa do pieczywa - przepis Sałatka z paluszków krabowych (surimi) - przepis Zapiekanka śródziemnomorska - przepis Kotlety  schabowe z cebulką - przepis Biała kiełbasa - przepis Smażony ser pleśniowy - przepis Kluski ziemniaczane - przepis

 

Śledzie w oleju

Fasolka po bretońsku

Pasta krewetkowa do pieczywa

Sałatka z paluszków krabowych (surimi)

Zapiekanka śródziemnomorska

Kotlety schabowe z cebulką

Biała kiełbasa

Smażony ser pleśniowy

Kluski ziemniaczane