zdjecia rodzinne

Jajka z pieczarkami


Składniki:

5 jajek , 20 dag małych pieczarek , odrobina oleju , pęczek szczypiorku, 2 łyżki majonezu, 2 łyżki chrzanu ( bez octu)
sól, pieprz (wg. uznania).

Wykonanie:

Jajka ugotować na twardo, ostudzić i pokroić w kostkę. Pieczarki pokroić na małe słupki i kilka minut poddusić na niewielkiej ilości oleju, dodając przyprawy. Ostudzić i dodać do jajek. Dołożyć pokrojony szczypiorek . Majonez i chrzan połączyć razem. Wszystkie składniki razem wymieszać.

Kategorie: przekąskiWielkanoc

Dodaj przepis do ulubionych


Skomentuj przepis:


Podpis: Zdjęcie:

Komentarze:




Zaloguj się

Login lub email Hasło


Przypomnij hasło.
Załóż profil za darmo.

 

Najpopularniejsze przepisy

Zapiekanka śródziemnomorska - przepis Kapusta z grochem - przepis Pasta krewetkowa do pieczywa - przepis Lazania z mięsem - przepis Kapusta ,,młoda,, (wiosenna) - przepis Kurczak z ryżem - przepis Biała kiełbasa - przepis Kotlety  schabowe z cebulką - przepis Zrazy zawijane z polędwicy wołowej  - przepis

 

Zapiekanka śródziemnomorska

Kapusta z grochem

Pasta krewetkowa do pieczywa

Lazania z mięsem

Kapusta ,,młoda,, (wiosenna)

Kurczak z ryżem

Biała kiełbasa

Kotlety schabowe z cebulką

Zrazy zawijane z polędwicy wołowej