zdjecia rodzinne

Jajka z pieczarkami


Składniki:

5 jajek , 20 dag małych pieczarek , odrobina oleju , pęczek szczypiorku, 2 łyżki majonezu, 2 łyżki chrzanu ( bez octu)
sól, pieprz (wg. uznania).

Wykonanie:

Jajka ugotować na twardo, ostudzić i pokroić w kostkę. Pieczarki pokroić na małe słupki i kilka minut poddusić na niewielkiej ilości oleju, dodając przyprawy. Ostudzić i dodać do jajek. Dołożyć pokrojony szczypiorek . Majonez i chrzan połączyć razem. Wszystkie składniki razem wymieszać.

Kategorie: przekąskiWielkanoc

Dodaj przepis do ulubionych


Skomentuj przepis:


Podpis: Zdjęcie:

Komentarze:




Zaloguj się

Login lub email Hasło


Przypomnij hasło.
Załóż profil za darmo.

 

Najpopularniejsze przepisy

Kluski ziemniaczane - przepis Włoski chlebek a'la pizza - przepis Pyszna zupa po mediolańsku na zimowe wieczory - przepis Chleb na drożdżach - przepis Kotlety mielone z kaszą - przepis Śledzie w oleju - przepis Kapusta z grochem - przepis Smażony ser pleśniowy - przepis Krokiety z kapustą i grzybami - przepis

 

Kluski ziemniaczane

Włoski chlebek a'la pizza

Pyszna zupa po mediolańsku na zimowe wieczory

Chleb na drożdżach

Kotlety mielone z kaszą

Śledzie w oleju

Kapusta z grochem

Smażony ser pleśniowy

Krokiety z kapustą i grzybami