zdjecia rodzinne

Jajka z pieczarkami


Składniki:

5 jajek , 20 dag małych pieczarek , odrobina oleju , pęczek szczypiorku, 2 łyżki majonezu, 2 łyżki chrzanu ( bez octu)
sól, pieprz (wg. uznania).

Wykonanie:

Jajka ugotować na twardo, ostudzić i pokroić w kostkę. Pieczarki pokroić na małe słupki i kilka minut poddusić na niewielkiej ilości oleju, dodając przyprawy. Ostudzić i dodać do jajek. Dołożyć pokrojony szczypiorek . Majonez i chrzan połączyć razem. Wszystkie składniki razem wymieszać.

Kategorie: przekąskiWielkanoc

Dodaj przepis do ulubionych


Skomentuj przepis:


Podpis: Zdjęcie:

Komentarze:




Zaloguj się

Login lub email Hasło


Przypomnij hasło.
Załóż profil za darmo.

 

Najpopularniejsze przepisy

Zrazy zawijane z polędwicy wołowej  - przepis Zupa fasolowa  z mięsem - przepis Sałatka z paluszków krabowych (surimi) - przepis Kluski ziemniaczane - przepis Śledzie w oleju - przepis Krokiety z kapustą i grzybami - przepis Pasztet z indyka - przepis Lazania z mięsem - przepis Bitki - przepis

 

Zrazy zawijane z polędwicy wołowej

Zupa fasolowa z mięsem

Sałatka z paluszków krabowych (surimi)

Kluski ziemniaczane

Śledzie w oleju

Krokiety z kapustą i grzybami

Pasztet z indyka

Lazania z mięsem

Bitki