zdjecia rodzinne

Karkówka w zupkach Knorr


Składniki:

1 kg karkówki bez kości,
1 zupa borowikowa,
1 zupa cebulowa,
1 pojemnik 200g śmietany kremowej 30 %, olej.

Wykonanie:

Karkówkę pokroić w 2-3 cm, plastry, lekko rozbić. Obie zupy wysypać do miseczki i razem połączyć. Każdy plaster karkówki maczać dokładnie w zupach i ułożyć na blasze do pieczenia mięsa, posmarowanej olejem. Zalać karkówkę śmietaną i piec ok.40 minut w temp. 180 - 200 st.



Kategorie: mięsa

Dodaj przepis do ulubionych


Skomentuj przepis:


Podpis: Zdjęcie:

Komentarze:


Gość , 2013-09-22
KOCHAM CIE DORCIA:*
Gość , 2013-09-22
zasrane debile!!
Gość , 2012-09-21
Zupy w proszku należy wysypać( suche bez makaronu) do miseczki i takim,,proszkiem" jak bułką tartą - obtoczyć i zapiekać. Te zupki zastępują przyprawy.
Gość , 2012-09-20
a te zupy to na sucho czy gotowe, z makaronem czy bez????
Gość , 2011-06-12
Wspaniałe danie. Polecam
jasia , 2011-06-11
pyyyyycha


Zaloguj się

Login lub email Hasło


Przypomnij hasło.
Załóż profil za darmo.

 

Najpopularniejsze przepisy

Kotlety  schabowe z cebulką - przepis Zrazy zawijane z polędwicy wołowej  - przepis Zupa fasolowa  z mięsem - przepis Sałatka z paluszków krabowych (surimi) - przepis Krokiety z kapustą i grzybami - przepis Fasolka po bretońsku - przepis Pieczywo czosnkowe - przepis Biała kiełbasa - przepis Pyszna zupa po mediolańsku na zimowe wieczory - przepis

 

Kotlety schabowe z cebulką

Zrazy zawijane z polędwicy wołowej

Zupa fasolowa z mięsem

Sałatka z paluszków krabowych (surimi)

Krokiety z kapustą i grzybami

Fasolka po bretońsku

Pieczywo czosnkowe

Biała kiełbasa

Pyszna zupa po mediolańsku na zimowe wieczory