zdjecia rodzinne

Surówka z porów


Składniki:

4 białe części porów,
200 ml pojemniczek jogurtu naturalnego,
sól, pieprz do smaku

Wykonanie:


Pory oczyścić , przepołowić i bardzo dobrze opłukac. Osączyc i pokroić w cienkie plasterki. Wymieszac z jogurtem i doprawić do smaku.

Kategorie: wegetariańskiesałatki i surówki

Dodaj przepis do ulubionych


Skomentuj przepis:


Podpis: Zdjęcie:

Komentarze:




Zaloguj się

Login lub email Hasło


Przypomnij hasło.
Załóż profil za darmo.

 

Najpopularniejsze przepisy

Kotlety mielone z kaszą - przepis Zapiekanka śródziemnomorska - przepis Chleb na drożdżach - przepis Kurczak z ryżem - przepis Śledzie w oleju - przepis Pasztet z indyka - przepis Pieczywo czosnkowe - przepis Pasta krewetkowa do pieczywa - przepis Sałatka z paluszków krabowych (surimi) - przepis

 

Kotlety mielone z kaszą

Zapiekanka śródziemnomorska

Chleb na drożdżach

Kurczak z ryżem

Śledzie w oleju

Pasztet z indyka

Pieczywo czosnkowe

Pasta krewetkowa do pieczywa

Sałatka z paluszków krabowych (surimi)