zdjecia rodzinne

Surówka z porów


Składniki:

4 białe części porów,
200 ml pojemniczek jogurtu naturalnego,
sól, pieprz do smaku

Wykonanie:


Pory oczyścić , przepołowić i bardzo dobrze opłukac. Osączyc i pokroić w cienkie plasterki. Wymieszac z jogurtem i doprawić do smaku.

Kategorie: wegetariańskiesałatki i surówki

Dodaj przepis do ulubionych


Skomentuj przepis:


Podpis: Zdjęcie:

Komentarze:




Zaloguj się

Login lub email Hasło


Przypomnij hasło.
Załóż profil za darmo.

 

Najpopularniejsze przepisy

Pasta krewetkowa do pieczywa - przepis Krokiety z kapustą i grzybami - przepis Zupa-krem z brokułami w roli głównej - przepis Zapiekanka śródziemnomorska - przepis Smażony ser pleśniowy - przepis Bitki - przepis Pyszna zupa po mediolańsku na zimowe wieczory - przepis Biała kiełbasa - przepis Kapusta z grochem - przepis

 

Pasta krewetkowa do pieczywa

Krokiety z kapustą i grzybami

Zupa-krem z brokułami w roli głównej

Zapiekanka śródziemnomorska

Smażony ser pleśniowy

Bitki

Pyszna zupa po mediolańsku na zimowe wieczory

Biała kiełbasa

Kapusta z grochem