zdjecia rodzinne

Surówka z porów


Składniki:

4 białe części porów,
200 ml pojemniczek jogurtu naturalnego,
sól, pieprz do smaku

Wykonanie:


Pory oczyścić , przepołowić i bardzo dobrze opłukac. Osączyc i pokroić w cienkie plasterki. Wymieszac z jogurtem i doprawić do smaku.

Kategorie: wegetariańskiesałatki i surówki

Dodaj przepis do ulubionych


Skomentuj przepis:


Podpis: Zdjęcie:

Komentarze:




Zaloguj się

Login lub email Hasło


Przypomnij hasło.
Załóż profil za darmo.

 

Najpopularniejsze przepisy

Smażony ser pleśniowy - przepis Zupa fasolowa  z mięsem - przepis Pieczywo czosnkowe - przepis Kotlety mielone z kaszą - przepis Krokiety z kapustą i grzybami - przepis Zrazy zawijane z polędwicy wołowej  - przepis Zapiekanka śródziemnomorska - przepis Kapusta z grochem - przepis Pasztet z indyka - przepis

 

Smażony ser pleśniowy

Zupa fasolowa z mięsem

Pieczywo czosnkowe

Kotlety mielone z kaszą

Krokiety z kapustą i grzybami

Zrazy zawijane z polędwicy wołowej

Zapiekanka śródziemnomorska

Kapusta z grochem

Pasztet z indyka