zdjecia rodzinne

Surówka z porów


Składniki:

4 białe części porów,
200 ml pojemniczek jogurtu naturalnego,
sól, pieprz do smaku

Wykonanie:


Pory oczyścić , przepołowić i bardzo dobrze opłukac. Osączyc i pokroić w cienkie plasterki. Wymieszac z jogurtem i doprawić do smaku.

Kategorie: wegetariańskiesałatki i surówki

Dodaj przepis do ulubionych


Skomentuj przepis:


Podpis: Zdjęcie:

Komentarze:




Zaloguj się

Login lub email Hasło


Przypomnij hasło.
Załóż profil za darmo.

 

Najpopularniejsze przepisy

Zupa fasolowa  z mięsem - przepis Sałatka z paluszków krabowych (surimi) - przepis Kurczak z ryżem - przepis Kotlety mielone z kaszą - przepis Zupa fasolowo-buraczkowa babci - przepis Fasolka po bretońsku - przepis Zapiekanka śródziemnomorska - przepis Kotlety  schabowe z cebulką - przepis Włoski chlebek a'la pizza - przepis

 

Zupa fasolowa z mięsem

Sałatka z paluszków krabowych (surimi)

Kurczak z ryżem

Kotlety mielone z kaszą

Zupa fasolowo-buraczkowa babci

Fasolka po bretońsku

Zapiekanka śródziemnomorska

Kotlety schabowe z cebulką

Włoski chlebek a'la pizza