zdjecia rodzinne

Surówka z porów


Składniki:

4 białe części porów,
200 ml pojemniczek jogurtu naturalnego,
sól, pieprz do smaku

Wykonanie:


Pory oczyścić , przepołowić i bardzo dobrze opłukac. Osączyc i pokroić w cienkie plasterki. Wymieszac z jogurtem i doprawić do smaku.

Kategorie: wegetariańskiesałatki i surówki

Dodaj przepis do ulubionych


Skomentuj przepis:


Podpis: Zdjęcie:

Komentarze:




Zaloguj się

Login lub email Hasło


Przypomnij hasło.
Załóż profil za darmo.

 

Najpopularniejsze przepisy

Pasztet z indyka - przepis Kurczak z ryżem - przepis Zapiekanka śródziemnomorska - przepis Zupa fasolowa  z mięsem - przepis Pieczywo czosnkowe - przepis Krokiety z kapustą i grzybami - przepis Zupa-krem z brokułami w roli głównej - przepis Pasta krewetkowa do pieczywa - przepis Kotlety  schabowe z cebulką - przepis

 

Pasztet z indyka

Kurczak z ryżem

Zapiekanka śródziemnomorska

Zupa fasolowa z mięsem

Pieczywo czosnkowe

Krokiety z kapustą i grzybami

Zupa-krem z brokułami w roli głównej

Pasta krewetkowa do pieczywa

Kotlety schabowe z cebulką