zdjecia rodzinne

Surówka z porów


Składniki:

4 białe części porów,
200 ml pojemniczek jogurtu naturalnego,
sól, pieprz do smaku

Wykonanie:


Pory oczyścić , przepołowić i bardzo dobrze opłukac. Osączyc i pokroić w cienkie plasterki. Wymieszac z jogurtem i doprawić do smaku.

Kategorie: wegetariańskiesałatki i surówki

Dodaj przepis do ulubionych


Skomentuj przepis:


Podpis: Zdjęcie:

Komentarze:




Zaloguj się

Login lub email Hasło


Przypomnij hasło.
Załóż profil za darmo.

 

Najpopularniejsze przepisy

Bitki - przepis Pasztet z indyka - przepis Fasolka po bretońsku - przepis Zupa fasolowa  z mięsem - przepis Kapusta ,,młoda,, (wiosenna) - przepis Chleb na drożdżach - przepis Śledzie w oleju - przepis Zupa-krem z brokułami w roli głównej - przepis Pasta krewetkowa do pieczywa - przepis

 

Bitki

Pasztet z indyka

Fasolka po bretońsku

Zupa fasolowa z mięsem

Kapusta ,,młoda,, (wiosenna)

Chleb na drożdżach

Śledzie w oleju

Zupa-krem z brokułami w roli głównej

Pasta krewetkowa do pieczywa