zdjecia rodzinne

Surówka z marchwi i orzechów (z miodem)


Składniki:

3 marchwie,
5 łyżek posiekanych orzechów włoskich,
3 łyżki śmietany,
1 łyżka miodu.

Wykonanie:

Umytą i obraną marchew zetrzeć na tarce o drobnych oczkach. Drobno posiekane orzechy dodać do startej marchwi. Wymieszać ze śmietaną i miodem.

Kategorie: wegetariańskiesałatki i surówkiWielkanoc

Dodaj przepis do ulubionych


Skomentuj przepis:


Podpis: Zdjęcie:

Komentarze:




Zaloguj się

Login lub email Hasło


Przypomnij hasło.
Załóż profil za darmo.

 

Najpopularniejsze przepisy

Pasztet z indyka - przepis Śledzie w oleju - przepis Fasolka po bretońsku - przepis Kotlety mielone z kaszą - przepis Kotlety  schabowe z cebulką - przepis Biała kiełbasa - przepis Krokiety z kapustą i grzybami - przepis Kurczak z ryżem - przepis Sałatka z paluszków krabowych (surimi) - przepis

 

Pasztet z indyka

Śledzie w oleju

Fasolka po bretońsku

Kotlety mielone z kaszą

Kotlety schabowe z cebulką

Biała kiełbasa

Krokiety z kapustą i grzybami

Kurczak z ryżem

Sałatka z paluszków krabowych (surimi)