zdjecia rodzinne

Surówka z marchwi i orzechów (z miodem)


Składniki:

3 marchwie,
5 łyżek posiekanych orzechów włoskich,
3 łyżki śmietany,
1 łyżka miodu.

Wykonanie:

Umytą i obraną marchew zetrzeć na tarce o drobnych oczkach. Drobno posiekane orzechy dodać do startej marchwi. Wymieszać ze śmietaną i miodem.

Kategorie: wegetariańskiesałatki i surówkiWielkanoc

Dodaj przepis do ulubionych


Skomentuj przepis:


Podpis: Zdjęcie:

Komentarze:




Zaloguj się

Login lub email Hasło


Przypomnij hasło.
Załóż profil za darmo.

 

Najpopularniejsze przepisy

Krokiety z kapustą i grzybami - przepis Kapusta ,,młoda,, (wiosenna) - przepis Pasztet z indyka - przepis Pasta krewetkowa do pieczywa - przepis Kotlety mielone z kaszą - przepis Zrazy zawijane z polędwicy wołowej  - przepis Fasolka po bretońsku - przepis Włoski chlebek a'la pizza - przepis Biała kiełbasa - przepis

 

Krokiety z kapustą i grzybami

Kapusta ,,młoda,, (wiosenna)

Pasztet z indyka

Pasta krewetkowa do pieczywa

Kotlety mielone z kaszą

Zrazy zawijane z polędwicy wołowej

Fasolka po bretońsku

Włoski chlebek a'la pizza

Biała kiełbasa