zdjecia rodzinne

Surówka z marchwi i orzechów (z miodem)


Składniki:

3 marchwie,
5 łyżek posiekanych orzechów włoskich,
3 łyżki śmietany,
1 łyżka miodu.

Wykonanie:

Umytą i obraną marchew zetrzeć na tarce o drobnych oczkach. Drobno posiekane orzechy dodać do startej marchwi. Wymieszać ze śmietaną i miodem.

Kategorie: wegetariańskiesałatki i surówkiWielkanoc

Dodaj przepis do ulubionych


Skomentuj przepis:


Podpis: Zdjęcie:

Komentarze:




Zaloguj się

Login lub email Hasło


Przypomnij hasło.
Załóż profil za darmo.

 

Najpopularniejsze przepisy

Kapusta z grochem - przepis Chleb na drożdżach - przepis Włoski chlebek a'la pizza - przepis Śledzie w oleju - przepis Kapusta ,,młoda,, (wiosenna) - przepis Krokiety z kapustą i grzybami - przepis Pasztet z indyka - przepis Bitki - przepis Pyszna zupa po mediolańsku na zimowe wieczory - przepis

 

Kapusta z grochem

Chleb na drożdżach

Włoski chlebek a'la pizza

Śledzie w oleju

Kapusta ,,młoda,, (wiosenna)

Krokiety z kapustą i grzybami

Pasztet z indyka

Bitki

Pyszna zupa po mediolańsku na zimowe wieczory