zdjecia rodzinne

Surówka z marchwi i orzechów (z miodem)


Składniki:

3 marchwie,
5 łyżek posiekanych orzechów włoskich,
3 łyżki śmietany,
1 łyżka miodu.

Wykonanie:

Umytą i obraną marchew zetrzeć na tarce o drobnych oczkach. Drobno posiekane orzechy dodać do startej marchwi. Wymieszać ze śmietaną i miodem.

Kategorie: wegetariańskiesałatki i surówkiWielkanoc

Dodaj przepis do ulubionych


Skomentuj przepis:


Podpis: Zdjęcie:

Komentarze:




Zaloguj się

Login lub email Hasło


Przypomnij hasło.
Załóż profil za darmo.

 

Najpopularniejsze przepisy

Chleb na drożdżach - przepis Lazania z mięsem - przepis Zapiekanka śródziemnomorska - przepis Kluski ziemniaczane - przepis Pasta krewetkowa do pieczywa - przepis Fasolka po bretońsku - przepis Kotlety  schabowe z cebulką - przepis Włoski chlebek a'la pizza - przepis Zupa-krem z brokułami w roli głównej - przepis

 

Chleb na drożdżach

Lazania z mięsem

Zapiekanka śródziemnomorska

Kluski ziemniaczane

Pasta krewetkowa do pieczywa

Fasolka po bretońsku

Kotlety schabowe z cebulką

Włoski chlebek a'la pizza

Zupa-krem z brokułami w roli głównej