zdjecia rodzinne

Surówka z marchwi i orzechów (z miodem)


Składniki:

3 marchwie,
5 łyżek posiekanych orzechów włoskich,
3 łyżki śmietany,
1 łyżka miodu.

Wykonanie:

Umytą i obraną marchew zetrzeć na tarce o drobnych oczkach. Drobno posiekane orzechy dodać do startej marchwi. Wymieszać ze śmietaną i miodem.

Kategorie: wegetariańskiesałatki i surówkiWielkanoc

Dodaj przepis do ulubionych


Skomentuj przepis:


Podpis: Zdjęcie:

Komentarze:




Zaloguj się

Login lub email Hasło


Przypomnij hasło.
Załóż profil za darmo.

 

Najpopularniejsze przepisy

Sałatka z paluszków krabowych (surimi) - przepis Kotlety mielone z kaszą - przepis Kurczak z ryżem - przepis Bitki - przepis Pyszna zupa po mediolańsku na zimowe wieczory - przepis Pasztet z indyka - przepis Kapusta ,,młoda,, (wiosenna) - przepis Chleb na drożdżach - przepis Śledzie w oleju - przepis

 

Sałatka z paluszków krabowych (surimi)

Kotlety mielone z kaszą

Kurczak z ryżem

Bitki

Pyszna zupa po mediolańsku na zimowe wieczory

Pasztet z indyka

Kapusta ,,młoda,, (wiosenna)

Chleb na drożdżach

Śledzie w oleju