zdjecia rodzinne

Surówka z marchwi i orzechów (z miodem)


Składniki:

3 marchwie,
5 łyżek posiekanych orzechów włoskich,
3 łyżki śmietany,
1 łyżka miodu.

Wykonanie:

Umytą i obraną marchew zetrzeć na tarce o drobnych oczkach. Drobno posiekane orzechy dodać do startej marchwi. Wymieszać ze śmietaną i miodem.

Kategorie: wegetariańskiesałatki i surówkiWielkanoc

Dodaj przepis do ulubionych


Skomentuj przepis:


Podpis: Zdjęcie:

Komentarze:




Zaloguj się

Login lub email Hasło


Przypomnij hasło.
Załóż profil za darmo.

 

Najpopularniejsze przepisy

Chleb na drożdżach - przepis Pyszna zupa po mediolańsku na zimowe wieczory - przepis Kluski ziemniaczane - przepis Smażony ser pleśniowy - przepis Kapusta ,,młoda,, (wiosenna) - przepis Zapiekanka śródziemnomorska - przepis Zupa-krem z brokułami w roli głównej - przepis Biała kiełbasa - przepis Zupa fasolowa  z mięsem - przepis

 

Chleb na drożdżach

Pyszna zupa po mediolańsku na zimowe wieczory

Kluski ziemniaczane

Smażony ser pleśniowy

Kapusta ,,młoda,, (wiosenna)

Zapiekanka śródziemnomorska

Zupa-krem z brokułami w roli głównej

Biała kiełbasa

Zupa fasolowa z mięsem