zdjecia rodzinne

Wegetariański posiłek


Składniki:

400 g fasolki szparagowej
1 ząbek czosnku
400 g zielonego groszku
100 g orzechów laskowych
3 łyżki oliwy z oliwek
szczypiorek

Wykonanie:

Rozgrzać piekarnik do 180 st C
Piec orzechy przez 10 minut. Odstawić. Posiekać na kawałki.
W osolonej wodzie ugotować fasokę (4 minuty). Odcedzić.
U gotować groszek (ok. 1 minuty).
W misie wymieszać fasolkę, groszek i oliwę. Dodać szczypiorek i rozgnieciony czosnek.

Kategorie: wegetariańskieprzekąski

Dodaj przepis do ulubionych


Skomentuj przepis:


Podpis: Zdjęcie:

Komentarze:




Zaloguj się

Login lub email Hasło


Przypomnij hasło.
Załóż profil za darmo.

 

Najpopularniejsze przepisy

Pieczywo czosnkowe - przepis Fasolka po bretońsku - przepis Biała kiełbasa - przepis Kotlety  schabowe z cebulką - przepis Zapiekanka śródziemnomorska - przepis Pyszna zupa po mediolańsku na zimowe wieczory - przepis Zupa fasolowa  z mięsem - przepis Włoski chlebek a'la pizza - przepis Pasta krewetkowa do pieczywa - przepis

 

Pieczywo czosnkowe

Fasolka po bretońsku

Biała kiełbasa

Kotlety schabowe z cebulką

Zapiekanka śródziemnomorska

Pyszna zupa po mediolańsku na zimowe wieczory

Zupa fasolowa z mięsem

Włoski chlebek a'la pizza

Pasta krewetkowa do pieczywa