zdjecia rodzinne

Wegetariański posiłek


Składniki:

400 g fasolki szparagowej
1 ząbek czosnku
400 g zielonego groszku
100 g orzechów laskowych
3 łyżki oliwy z oliwek
szczypiorek

Wykonanie:

Rozgrzać piekarnik do 180 st C
Piec orzechy przez 10 minut. Odstawić. Posiekać na kawałki.
W osolonej wodzie ugotować fasokę (4 minuty). Odcedzić.
U gotować groszek (ok. 1 minuty).
W misie wymieszać fasolkę, groszek i oliwę. Dodać szczypiorek i rozgnieciony czosnek.

Kategorie: wegetariańskieprzekąski

Dodaj przepis do ulubionych


Skomentuj przepis:


Podpis: Zdjęcie:

Komentarze:




Zaloguj się

Login lub email Hasło


Przypomnij hasło.
Załóż profil za darmo.

 

Najpopularniejsze przepisy

Kapusta ,,młoda,, (wiosenna) - przepis Sałatka z paluszków krabowych (surimi) - przepis Zupa-krem z brokułami w roli głównej - przepis Fasolka po bretońsku - przepis Zapiekanka śródziemnomorska - przepis Kapusta z grochem - przepis Zrazy zawijane z polędwicy wołowej  - przepis Pieczywo czosnkowe - przepis Zupa fasolowa  z mięsem - przepis

 

Kapusta ,,młoda,, (wiosenna)

Sałatka z paluszków krabowych (surimi)

Zupa-krem z brokułami w roli głównej

Fasolka po bretońsku

Zapiekanka śródziemnomorska

Kapusta z grochem

Zrazy zawijane z polędwicy wołowej

Pieczywo czosnkowe

Zupa fasolowa z mięsem