zdjecia rodzinne

Wegetariański posiłek


Składniki:

400 g fasolki szparagowej
1 ząbek czosnku
400 g zielonego groszku
100 g orzechów laskowych
3 łyżki oliwy z oliwek
szczypiorek

Wykonanie:

Rozgrzać piekarnik do 180 st C
Piec orzechy przez 10 minut. Odstawić. Posiekać na kawałki.
W osolonej wodzie ugotować fasokę (4 minuty). Odcedzić.
U gotować groszek (ok. 1 minuty).
W misie wymieszać fasolkę, groszek i oliwę. Dodać szczypiorek i rozgnieciony czosnek.

Kategorie: wegetariańskieprzekąski

Dodaj przepis do ulubionych


Skomentuj przepis:


Podpis: Zdjęcie:

Komentarze:




Zaloguj się

Login lub email Hasło


Przypomnij hasło.
Załóż profil za darmo.

 

Najpopularniejsze przepisy

Bitki - przepis Fasolka po bretońsku - przepis Zupa fasolowo-buraczkowa babci - przepis Krokiety z kapustą i grzybami - przepis Chleb na drożdżach - przepis Smażony ser pleśniowy - przepis Śledzie w oleju - przepis Zupa-krem z brokułami w roli głównej - przepis Sałatka z paluszków krabowych (surimi) - przepis

 

Bitki

Fasolka po bretońsku

Zupa fasolowo-buraczkowa babci

Krokiety z kapustą i grzybami

Chleb na drożdżach

Smażony ser pleśniowy

Śledzie w oleju

Zupa-krem z brokułami w roli głównej

Sałatka z paluszków krabowych (surimi)