zdjecia rodzinne

Sałata z tuńczyka i ogórka


Składniki:

1 puszka tuńczyka w oleju,
1 woreczek ryżu,
5 dag posiekanych orzechów włoskich,
½ słoiczka majonezu,
2 łyżki posiekanej drobniutko natki pietruszki,
1 niezbyt duży ogórek świeży,
sól pieprz do smaku.

Wykonanie:

Tuńczyka osączyć z zalewy (jeśli jest w kawałku to rozdrobnić). Ryż ugotować i ostudzić. Połączyć tuńczyka z ryżem i natką. Ogórka pokroić w kostkę i dołożyć przed podaniem. Wymieszać z majonezem i doprawić do smaku.

Kategorie: wegetariańskieprzekąskisałatki i surówki

Dodaj przepis do ulubionych


Skomentuj przepis:


Podpis: Zdjęcie:

Komentarze:


HqsSWwpCGTfMxXwoB , 2018-12-21
ART7FD Thanks again for the article post.Much thanks again. Really Great.


Zaloguj się

Login lub email Hasło


Przypomnij hasło.
Załóż profil za darmo.

 

Najpopularniejsze przepisy

Włoski chlebek a'la pizza - przepis Kapusta z grochem - przepis Sałatka z paluszków krabowych (surimi) - przepis Krokiety z kapustą i grzybami - przepis Chleb na drożdżach - przepis Zupa fasolowo-buraczkowa babci - przepis Biała kiełbasa - przepis Pasta krewetkowa do pieczywa - przepis Kotlety mielone z kaszą - przepis

 

Włoski chlebek a'la pizza

Kapusta z grochem

Sałatka z paluszków krabowych (surimi)

Krokiety z kapustą i grzybami

Chleb na drożdżach

Zupa fasolowo-buraczkowa babci

Biała kiełbasa

Pasta krewetkowa do pieczywa

Kotlety mielone z kaszą