zdjecia rodzinne

Kawa po wiedeńsku


Składniki:

3 łyżeczki kawy mielonej
2 łyżeczki cukru
4 łyżki bitej śmietany
1 łyżeczka czekolady w proszku
1 filiżanka wrzątku

Wykonanie:

Zaparzyć w ekspresie kawę, wlać do filiżanki, osłodzić. Na wierzchu kawy położyć bitą śmietanę i posypać czekoladą. Natychmiast podawać.




Kategorie: napojeWielkanoc

Dodaj przepis do ulubionych


Skomentuj przepis:


Podpis: Zdjęcie:

Komentarze:




Zaloguj się

Login lub email Hasło


Przypomnij hasło.
Załóż profil za darmo.

 

Najpopularniejsze przepisy

Pyszna zupa po mediolańsku na zimowe wieczory - przepis Fasolka po bretońsku - przepis Bitki - przepis Kurczak z ryżem - przepis Biała kiełbasa - przepis Kotlety  schabowe z cebulką - przepis Pieczywo czosnkowe - przepis Chleb na drożdżach - przepis Zupa-krem z brokułami w roli głównej - przepis

 

Pyszna zupa po mediolańsku na zimowe wieczory

Fasolka po bretońsku

Bitki

Kurczak z ryżem

Biała kiełbasa

Kotlety schabowe z cebulką

Pieczywo czosnkowe

Chleb na drożdżach

Zupa-krem z brokułami w roli głównej