zdjecia rodzinne

Kawa po wiedeńsku


Składniki:

3 łyżeczki kawy mielonej
2 łyżeczki cukru
4 łyżki bitej śmietany
1 łyżeczka czekolady w proszku
1 filiżanka wrzątku

Wykonanie:

Zaparzyć w ekspresie kawę, wlać do filiżanki, osłodzić. Na wierzchu kawy położyć bitą śmietanę i posypać czekoladą. Natychmiast podawać.




Kategorie: napojeWielkanoc

Dodaj przepis do ulubionych


Skomentuj przepis:


Podpis: Zdjęcie:

Komentarze:




Zaloguj się

Login lub email Hasło


Przypomnij hasło.
Załóż profil za darmo.

 

Najpopularniejsze przepisy

Lazania z mięsem - przepis Pasztet z indyka - przepis Kurczak z ryżem - przepis Pasta krewetkowa do pieczywa - przepis Zapiekanka śródziemnomorska - przepis Kapusta z grochem - przepis Sałatka z paluszków krabowych (surimi) - przepis Zupa fasolowo-buraczkowa babci - przepis Pyszna zupa po mediolańsku na zimowe wieczory - przepis

 

Lazania z mięsem

Pasztet z indyka

Kurczak z ryżem

Pasta krewetkowa do pieczywa

Zapiekanka śródziemnomorska

Kapusta z grochem

Sałatka z paluszków krabowych (surimi)

Zupa fasolowo-buraczkowa babci

Pyszna zupa po mediolańsku na zimowe wieczory