zdjecia rodzinne

Kawa po wiedeńsku


Składniki:

3 łyżeczki kawy mielonej
2 łyżeczki cukru
4 łyżki bitej śmietany
1 łyżeczka czekolady w proszku
1 filiżanka wrzątku

Wykonanie:

Zaparzyć w ekspresie kawę, wlać do filiżanki, osłodzić. Na wierzchu kawy położyć bitą śmietanę i posypać czekoladą. Natychmiast podawać.




Kategorie: napojeWielkanoc

Dodaj przepis do ulubionych


Skomentuj przepis:


Podpis: Zdjęcie:

Komentarze:




Zaloguj się

Login lub email Hasło


Przypomnij hasło.
Załóż profil za darmo.

 

Najpopularniejsze przepisy

Bitki - przepis Pyszna zupa po mediolańsku na zimowe wieczory - przepis Kapusta ,,młoda,, (wiosenna) - przepis Krokiety z kapustą i grzybami - przepis Włoski chlebek a'la pizza - przepis Zupa fasolowo-buraczkowa babci - przepis Zapiekanka śródziemnomorska - przepis Kurczak z ryżem - przepis Śledzie w oleju - przepis

 

Bitki

Pyszna zupa po mediolańsku na zimowe wieczory

Kapusta ,,młoda,, (wiosenna)

Krokiety z kapustą i grzybami

Włoski chlebek a'la pizza

Zupa fasolowo-buraczkowa babci

Zapiekanka śródziemnomorska

Kurczak z ryżem

Śledzie w oleju