zdjecia rodzinne

Kawa po wiedeńsku


Składniki:

3 łyżeczki kawy mielonej
2 łyżeczki cukru
4 łyżki bitej śmietany
1 łyżeczka czekolady w proszku
1 filiżanka wrzątku

Wykonanie:

Zaparzyć w ekspresie kawę, wlać do filiżanki, osłodzić. Na wierzchu kawy położyć bitą śmietanę i posypać czekoladą. Natychmiast podawać.




Kategorie: napojeWielkanoc

Dodaj przepis do ulubionych


Skomentuj przepis:


Podpis: Zdjęcie:

Komentarze:




Zaloguj się

Login lub email Hasło


Przypomnij hasło.
Załóż profil za darmo.

 

Najpopularniejsze przepisy

Kurczak z ryżem - przepis Chleb na drożdżach - przepis Zupa fasolowa  z mięsem - przepis Krokiety z kapustą i grzybami - przepis Smażony ser pleśniowy - przepis Kotlety mielone z kaszą - przepis Kapusta ,,młoda,, (wiosenna) - przepis Pyszna zupa po mediolańsku na zimowe wieczory - przepis Biała kiełbasa - przepis

 

Kurczak z ryżem

Chleb na drożdżach

Zupa fasolowa z mięsem

Krokiety z kapustą i grzybami

Smażony ser pleśniowy

Kotlety mielone z kaszą

Kapusta ,,młoda,, (wiosenna)

Pyszna zupa po mediolańsku na zimowe wieczory

Biała kiełbasa