zdjecia rodzinne

Kawa po wiedeńsku


Składniki:

3 łyżeczki kawy mielonej
2 łyżeczki cukru
4 łyżki bitej śmietany
1 łyżeczka czekolady w proszku
1 filiżanka wrzątku

Wykonanie:

Zaparzyć w ekspresie kawę, wlać do filiżanki, osłodzić. Na wierzchu kawy położyć bitą śmietanę i posypać czekoladą. Natychmiast podawać.




Kategorie: napojeWielkanoc

Dodaj przepis do ulubionych


Skomentuj przepis:


Podpis: Zdjęcie:

Komentarze:




Zaloguj się

Login lub email Hasło


Przypomnij hasło.
Załóż profil za darmo.

 

Najpopularniejsze przepisy

Kluski ziemniaczane - przepis Pasztet z indyka - przepis Biała kiełbasa - przepis Zrazy zawijane z polędwicy wołowej  - przepis Chleb na drożdżach - przepis Zapiekanka śródziemnomorska - przepis Kotlety mielone z kaszą - przepis Pasta krewetkowa do pieczywa - przepis Zupa-krem z brokułami w roli głównej - przepis

 

Kluski ziemniaczane

Pasztet z indyka

Biała kiełbasa

Zrazy zawijane z polędwicy wołowej

Chleb na drożdżach

Zapiekanka śródziemnomorska

Kotlety mielone z kaszą

Pasta krewetkowa do pieczywa

Zupa-krem z brokułami w roli głównej