zdjecia rodzinne

Kawa po wiedeńsku


Składniki:

3 łyżeczki kawy mielonej
2 łyżeczki cukru
4 łyżki bitej śmietany
1 łyżeczka czekolady w proszku
1 filiżanka wrzątku

Wykonanie:

Zaparzyć w ekspresie kawę, wlać do filiżanki, osłodzić. Na wierzchu kawy położyć bitą śmietanę i posypać czekoladą. Natychmiast podawać.




Kategorie: napojeWielkanoc

Dodaj przepis do ulubionych


Skomentuj przepis:


Podpis: Zdjęcie:

Komentarze:




Zaloguj się

Login lub email Hasło


Przypomnij hasło.
Załóż profil za darmo.

 

Najpopularniejsze przepisy

Zupa-krem z brokułami w roli głównej - przepis Śledzie w oleju - przepis Włoski chlebek a'la pizza - przepis Bitki - przepis Krokiety z kapustą i grzybami - przepis Zapiekanka śródziemnomorska - przepis Zupa fasolowo-buraczkowa babci - przepis Smażony ser pleśniowy - przepis Kotlety mielone z kaszą - przepis

 

Zupa-krem z brokułami w roli głównej

Śledzie w oleju

Włoski chlebek a'la pizza

Bitki

Krokiety z kapustą i grzybami

Zapiekanka śródziemnomorska

Zupa fasolowo-buraczkowa babci

Smażony ser pleśniowy

Kotlety mielone z kaszą