zdjecia rodzinne

Kawa po wiedeńsku


Składniki:

3 łyżeczki kawy mielonej
2 łyżeczki cukru
4 łyżki bitej śmietany
1 łyżeczka czekolady w proszku
1 filiżanka wrzątku

Wykonanie:

Zaparzyć w ekspresie kawę, wlać do filiżanki, osłodzić. Na wierzchu kawy położyć bitą śmietanę i posypać czekoladą. Natychmiast podawać.




Kategorie: napojeWielkanoc

Dodaj przepis do ulubionych


Skomentuj przepis:


Podpis: Zdjęcie:

Komentarze:




Zaloguj się

Login lub email Hasło


Przypomnij hasło.
Załóż profil za darmo.

 

Najpopularniejsze przepisy

Pasta krewetkowa do pieczywa - przepis Krokiety z kapustą i grzybami - przepis Chleb na drożdżach - przepis Pieczywo czosnkowe - przepis Kapusta z grochem - przepis Zupa fasolowa  z mięsem - przepis Zupa fasolowo-buraczkowa babci - przepis Sałatka z paluszków krabowych (surimi) - przepis Kapusta ,,młoda,, (wiosenna) - przepis

 

Pasta krewetkowa do pieczywa

Krokiety z kapustą i grzybami

Chleb na drożdżach

Pieczywo czosnkowe

Kapusta z grochem

Zupa fasolowa z mięsem

Zupa fasolowo-buraczkowa babci

Sałatka z paluszków krabowych (surimi)

Kapusta ,,młoda,, (wiosenna)