zdjecia rodzinne

Leczo


Składniki:

500 g kiełbasy wędzonej lub boczku
4 dojrzałe pomidory
2 ogórki świeże
2 papryki czerwone
1 duża cebula
1 mały kabaczek
olej
1 łyżka konentratu pomidorowego

Wykonanie:

Kiełbasę pokroić na kawałki. Podsmażyć na patelni z pokrojoną w kostkę cebulą.
Do nagrzanego rondla wsypujemy kiełbasę z cebulą. Następnie kabaczka i paprykę. Po około 10 minutach dodajemy pomidory i ogórka. Wszystko dusimy na małym ogniu kolejne 20 minut. A następnie dodajemy koncentrat i doprawiamy do smaku. Zdejmujemy z ognia i nakładamy do miseczek bądź głębokich talerzy.
SMACZNEGO!!!!!!!!

Kategorie:

Dodaj przepis do ulubionych


Skomentuj przepis:


Podpis: Zdjęcie:

Komentarze:




Zaloguj się

Login lub email Hasło


Przypomnij hasło.
Załóż profil za darmo.

 

Najpopularniejsze przepisy

Kluski ziemniaczane - przepis Zupa fasolowo-buraczkowa babci - przepis Kapusta ,,młoda,, (wiosenna) - przepis Krokiety z kapustą i grzybami - przepis Zrazy zawijane z polędwicy wołowej  - przepis Biała kiełbasa - przepis Zupa-krem z brokułami w roli głównej - przepis Smażony ser pleśniowy - przepis Kapusta z grochem - przepis

 

Kluski ziemniaczane

Zupa fasolowo-buraczkowa babci

Kapusta ,,młoda,, (wiosenna)

Krokiety z kapustą i grzybami

Zrazy zawijane z polędwicy wołowej

Biała kiełbasa

Zupa-krem z brokułami w roli głównej

Smażony ser pleśniowy

Kapusta z grochem