zdjecia rodzinne

Leczo


Składniki:

500 g kiełbasy wędzonej lub boczku
4 dojrzałe pomidory
2 ogórki świeże
2 papryki czerwone
1 duża cebula
1 mały kabaczek
olej
1 łyżka konentratu pomidorowego

Wykonanie:

Kiełbasę pokroić na kawałki. Podsmażyć na patelni z pokrojoną w kostkę cebulą.
Do nagrzanego rondla wsypujemy kiełbasę z cebulą. Następnie kabaczka i paprykę. Po około 10 minutach dodajemy pomidory i ogórka. Wszystko dusimy na małym ogniu kolejne 20 minut. A następnie dodajemy koncentrat i doprawiamy do smaku. Zdejmujemy z ognia i nakładamy do miseczek bądź głębokich talerzy.
SMACZNEGO!!!!!!!!

Kategorie:

Dodaj przepis do ulubionych


Skomentuj przepis:


Podpis: Zdjęcie:

Komentarze:




Zaloguj się

Login lub email Hasło


Przypomnij hasło.
Załóż profil za darmo.

 

Najpopularniejsze przepisy

Pieczywo czosnkowe - przepis Zrazy zawijane z polędwicy wołowej  - przepis Pyszna zupa po mediolańsku na zimowe wieczory - przepis Biała kiełbasa - przepis Zupa-krem z brokułami w roli głównej - przepis Sałatka z paluszków krabowych (surimi) - przepis Kapusta ,,młoda,, (wiosenna) - przepis Zupa fasolowo-buraczkowa babci - przepis Zupa fasolowa  z mięsem - przepis

 

Pieczywo czosnkowe

Zrazy zawijane z polędwicy wołowej

Pyszna zupa po mediolańsku na zimowe wieczory

Biała kiełbasa

Zupa-krem z brokułami w roli głównej

Sałatka z paluszków krabowych (surimi)

Kapusta ,,młoda,, (wiosenna)

Zupa fasolowo-buraczkowa babci

Zupa fasolowa z mięsem