zdjecia rodzinne

Papryka smażona z nadzieniem serowym


Składniki:

4 papryki,
4 jajka,
200 g sera feta,
2 łyżki posiekanej natki pietruszki,
1/2 szklanki mąki,
1/4 szklanki oleju
sól

Wykonanie:

Oczyszczamy papryki z ogonków i nasienia. Krótko opiekamy je na suchej patelni i obieramy ze skóry. Wypełniamy je nadzieniem z roztartych jajek, rozdrobnionego sera feta i posiekanej natki pietruszki. Każdą paprykę obtaczamy w mące wymieszanej ze solą i smażymy w rozgrzanym oleju

Kategorie: zapiekankiwegetariańskieprzekąski

Dodaj przepis do ulubionych


Skomentuj przepis:


Podpis: Zdjęcie:

Komentarze:




Zaloguj się

Login lub email Hasło


Przypomnij hasło.
Załóż profil za darmo.

 

Najpopularniejsze przepisy

Zupa fasolowa  z mięsem - przepis Kapusta z grochem - przepis Śledzie w oleju - przepis Zapiekanka śródziemnomorska - przepis Smażony ser pleśniowy - przepis Pyszna zupa po mediolańsku na zimowe wieczory - przepis Chleb na drożdżach - przepis Lazania z mięsem - przepis Krokiety z kapustą i grzybami - przepis

 

Zupa fasolowa z mięsem

Kapusta z grochem

Śledzie w oleju

Zapiekanka śródziemnomorska

Smażony ser pleśniowy

Pyszna zupa po mediolańsku na zimowe wieczory

Chleb na drożdżach

Lazania z mięsem

Krokiety z kapustą i grzybami