zdjecia rodzinne

Papryka smażona z nadzieniem serowym


Składniki:

4 papryki,
4 jajka,
200 g sera feta,
2 łyżki posiekanej natki pietruszki,
1/2 szklanki mąki,
1/4 szklanki oleju
sól

Wykonanie:

Oczyszczamy papryki z ogonków i nasienia. Krótko opiekamy je na suchej patelni i obieramy ze skóry. Wypełniamy je nadzieniem z roztartych jajek, rozdrobnionego sera feta i posiekanej natki pietruszki. Każdą paprykę obtaczamy w mące wymieszanej ze solą i smażymy w rozgrzanym oleju

Kategorie: zapiekankiwegetariańskieprzekąski

Dodaj przepis do ulubionych


Skomentuj przepis:


Podpis: Zdjęcie:

Komentarze:




Zaloguj się

Login lub email Hasło


Przypomnij hasło.
Załóż profil za darmo.

 

Najpopularniejsze przepisy

Pyszna zupa po mediolańsku na zimowe wieczory - przepis Pasta krewetkowa do pieczywa - przepis Kapusta ,,młoda,, (wiosenna) - przepis Zupa-krem z brokułami w roli głównej - przepis Śledzie w oleju - przepis Zupa fasolowa  z mięsem - przepis Kotlety  schabowe z cebulką - przepis Sałatka z paluszków krabowych (surimi) - przepis Kotlety mielone z kaszą - przepis

 

Pyszna zupa po mediolańsku na zimowe wieczory

Pasta krewetkowa do pieczywa

Kapusta ,,młoda,, (wiosenna)

Zupa-krem z brokułami w roli głównej

Śledzie w oleju

Zupa fasolowa z mięsem

Kotlety schabowe z cebulką

Sałatka z paluszków krabowych (surimi)

Kotlety mielone z kaszą