zdjecia rodzinne

Sałatka z fasoli czerwonej


Składniki:

3 ząbki czosnku
1 puszka czerwonej fasoli
20 dag żółtego sera
kilka łyżek majonezu
sól
pieprz

Wykonanie:

Czosnek pokroić w drobną kostkę. Czerwoną fasolę osączyć z zalewy. Żółty ser zetrzeć na tarce o dużych oczkach.
Wszystkie składniki przełożyć do miski. Dodać majonez, przyprawić do smaku i wymieszać.
Składniki wystarczą na ok. 2 porcje.
Smacznego.


Kategorie: wegetariańskieprzekąskisałatki i surówki

Dodaj przepis do ulubionych


Skomentuj przepis:


Podpis: Zdjęcie:

Komentarze:




Zaloguj się

Login lub email Hasło


Przypomnij hasło.
Załóż profil za darmo.

 

Najpopularniejsze przepisy

Zupa fasolowo-buraczkowa babci - przepis Śledzie w oleju - przepis Zupa fasolowa  z mięsem - przepis Fasolka po bretońsku - przepis Chleb na drożdżach - przepis Zupa-krem z brokułami w roli głównej - przepis Pieczywo czosnkowe - przepis Kotlety  schabowe z cebulką - przepis Smażony ser pleśniowy - przepis

 

Zupa fasolowo-buraczkowa babci

Śledzie w oleju

Zupa fasolowa z mięsem

Fasolka po bretońsku

Chleb na drożdżach

Zupa-krem z brokułami w roli głównej

Pieczywo czosnkowe

Kotlety schabowe z cebulką

Smażony ser pleśniowy