zdjecia rodzinne

Zapiekanka z makaronem i serem mozzarella


Składniki:

300g makaronu penne rigate
1 kulka sera mozzarella ok.125g
1 puszka kukurydzy konserwowej
oliwa z oliwek

Wykonanie:

Makaron ugotować al dente w osolonej wodzie,po czym przełożyć do wysmarowanego oliwą z oliwek naczynia żaroodpornego. Następnie dodać kukurydzę i pokrojony w cienkie plastry ser.
Wszystko zapiekać 30 minut w nagrzanym do 200st. C piekarniku.
Smacznego

Kategorie: zapiekankiwegetariańskie

Dodaj przepis do ulubionych


Skomentuj przepis:


Podpis: Zdjęcie:

Komentarze:




Zaloguj się

Login lub email Hasło


Przypomnij hasło.
Załóż profil za darmo.

 

Najpopularniejsze przepisy

Zupa fasolowa  z mięsem - przepis Zupa fasolowo-buraczkowa babci - przepis Kotlety mielone z kaszą - przepis Sałatka z paluszków krabowych (surimi) - przepis Fasolka po bretońsku - przepis Kapusta ,,młoda,, (wiosenna) - przepis Kotlety  schabowe z cebulką - przepis Zapiekanka śródziemnomorska - przepis Pyszna zupa po mediolańsku na zimowe wieczory - przepis

 

Zupa fasolowa z mięsem

Zupa fasolowo-buraczkowa babci

Kotlety mielone z kaszą

Sałatka z paluszków krabowych (surimi)

Fasolka po bretońsku

Kapusta ,,młoda,, (wiosenna)

Kotlety schabowe z cebulką

Zapiekanka śródziemnomorska

Pyszna zupa po mediolańsku na zimowe wieczory