zdjecia rodzinne

Zapiekanka z makaronem i serem mozzarella


Składniki:

300g makaronu penne rigate
1 kulka sera mozzarella ok.125g
1 puszka kukurydzy konserwowej
oliwa z oliwek

Wykonanie:

Makaron ugotować al dente w osolonej wodzie,po czym przełożyć do wysmarowanego oliwą z oliwek naczynia żaroodpornego. Następnie dodać kukurydzę i pokrojony w cienkie plastry ser.
Wszystko zapiekać 30 minut w nagrzanym do 200st. C piekarniku.
Smacznego

Kategorie: zapiekankiwegetariańskie

Dodaj przepis do ulubionych


Skomentuj przepis:


Podpis: Zdjęcie:

Komentarze:




Zaloguj się

Login lub email Hasło


Przypomnij hasło.
Załóż profil za darmo.

 

Najpopularniejsze przepisy

Zupa-krem z brokułami w roli głównej - przepis Kurczak z ryżem - przepis Zapiekanka śródziemnomorska - przepis Zupa fasolowo-buraczkowa babci - przepis Kapusta z grochem - przepis Pasta krewetkowa do pieczywa - przepis Pieczywo czosnkowe - przepis Chleb na drożdżach - przepis Kapusta ,,młoda,, (wiosenna) - przepis

 

Zupa-krem z brokułami w roli głównej

Kurczak z ryżem

Zapiekanka śródziemnomorska

Zupa fasolowo-buraczkowa babci

Kapusta z grochem

Pasta krewetkowa do pieczywa

Pieczywo czosnkowe

Chleb na drożdżach

Kapusta ,,młoda,, (wiosenna)