zdjecia rodzinne

Zapiekanka z makaronem i serem mozzarella


Składniki:

300g makaronu penne rigate
1 kulka sera mozzarella ok.125g
1 puszka kukurydzy konserwowej
oliwa z oliwek

Wykonanie:

Makaron ugotować al dente w osolonej wodzie,po czym przełożyć do wysmarowanego oliwą z oliwek naczynia żaroodpornego. Następnie dodać kukurydzę i pokrojony w cienkie plastry ser.
Wszystko zapiekać 30 minut w nagrzanym do 200st. C piekarniku.
Smacznego

Kategorie: zapiekankiwegetariańskie

Dodaj przepis do ulubionych


Skomentuj przepis:


Podpis: Zdjęcie:

Komentarze:




Zaloguj się

Login lub email Hasło


Przypomnij hasło.
Załóż profil za darmo.

 

Najpopularniejsze przepisy

Lazania z mięsem - przepis Smażony ser pleśniowy - przepis Włoski chlebek a'la pizza - przepis Zapiekanka śródziemnomorska - przepis Zupa fasolowo-buraczkowa babci - przepis Zupa-krem z brokułami w roli głównej - przepis Kapusta ,,młoda,, (wiosenna) - przepis Zrazy zawijane z polędwicy wołowej  - przepis Śledzie w oleju - przepis

 

Lazania z mięsem

Smażony ser pleśniowy

Włoski chlebek a'la pizza

Zapiekanka śródziemnomorska

Zupa fasolowo-buraczkowa babci

Zupa-krem z brokułami w roli głównej

Kapusta ,,młoda,, (wiosenna)

Zrazy zawijane z polędwicy wołowej

Śledzie w oleju