zdjecia rodzinne

Zapiekanka z makaronem i serem mozzarella


Składniki:

300g makaronu penne rigate
1 kulka sera mozzarella ok.125g
1 puszka kukurydzy konserwowej
oliwa z oliwek

Wykonanie:

Makaron ugotować al dente w osolonej wodzie,po czym przełożyć do wysmarowanego oliwą z oliwek naczynia żaroodpornego. Następnie dodać kukurydzę i pokrojony w cienkie plastry ser.
Wszystko zapiekać 30 minut w nagrzanym do 200st. C piekarniku.
Smacznego

Kategorie: zapiekankiwegetariańskie

Dodaj przepis do ulubionych


Skomentuj przepis:


Podpis: Zdjęcie:

Komentarze:




Zaloguj się

Login lub email Hasło


Przypomnij hasło.
Załóż profil za darmo.

 

Najpopularniejsze przepisy

Biała kiełbasa - przepis Chleb na drożdżach - przepis Kurczak z ryżem - przepis Pieczywo czosnkowe - przepis Zapiekanka śródziemnomorska - przepis Krokiety z kapustą i grzybami - przepis Pasta krewetkowa do pieczywa - przepis Zrazy zawijane z polędwicy wołowej  - przepis Kotlety  schabowe z cebulką - przepis

 

Biała kiełbasa

Chleb na drożdżach

Kurczak z ryżem

Pieczywo czosnkowe

Zapiekanka śródziemnomorska

Krokiety z kapustą i grzybami

Pasta krewetkowa do pieczywa

Zrazy zawijane z polędwicy wołowej

Kotlety schabowe z cebulką