zdjecia rodzinne

Szynka z grilla z miodem


Składniki:

4 plastry szynki po 150g każdy
1 łyżka miodu
1 łyżka majeranku
1 łyżka bazylii i oregano
1 łyżka oleju
2 ząbki czosnku

Wykonanie:

Ząbki czosnku przeciskamy przez praskę. Łączymy je z ziołami. Gotową mieszankę łączymy z miodem i olejem. Mięso obtaczamy w powstałym sosie i odstawiamy w chłodne miejsce na 2 godziny, a następnie pieczemy je na dobrze rozgrzanym grillu po ok. 5 minut z każdej strony. SMACZNEGO!!!!!!!

Kategorie: mięsa

Dodaj przepis do ulubionych


Skomentuj przepis:


Podpis: Zdjęcie:

Komentarze:




Zaloguj się

Login lub email Hasło


Przypomnij hasło.
Załóż profil za darmo.

 

Najpopularniejsze przepisy

Pyszna zupa po mediolańsku na zimowe wieczory - przepis Zupa-krem z brokułami w roli głównej - przepis Zupa fasolowa  z mięsem - przepis Kotlety  schabowe z cebulką - przepis Zupa fasolowo-buraczkowa babci - przepis Włoski chlebek a'la pizza - przepis Śledzie w oleju - przepis Krokiety z kapustą i grzybami - przepis Kurczak z ryżem - przepis

 

Pyszna zupa po mediolańsku na zimowe wieczory

Zupa-krem z brokułami w roli głównej

Zupa fasolowa z mięsem

Kotlety schabowe z cebulką

Zupa fasolowo-buraczkowa babci

Włoski chlebek a'la pizza

Śledzie w oleju

Krokiety z kapustą i grzybami

Kurczak z ryżem