zdjecia rodzinne

Sos koperkowo-ogórkowy


Składniki:

2 świeże ogórki
200 ml jogurtu naturalnego
1/2 pęczka świeżego koperku
sol
pieprz

Wykonanie:

Obrane i pokrojone w bardzo drobną kostkę ogórki wymieszać z posiekanym koperkiem i jogurtem. Dodać sól i pieprz.

Kategorie: wegetariańskiesosy i pasty

Dodaj przepis do ulubionych


Skomentuj przepis:


Podpis: Zdjęcie:

Komentarze:




Zaloguj się

Login lub email Hasło


Przypomnij hasło.
Załóż profil za darmo.

 

Najpopularniejsze przepisy

Krokiety z kapustą i grzybami - przepis Biała kiełbasa - przepis Smażony ser pleśniowy - przepis Kluski ziemniaczane - przepis Zrazy zawijane z polędwicy wołowej  - przepis Kurczak z ryżem - przepis Kapusta z grochem - przepis Lazania z mięsem - przepis Zupa fasolowo-buraczkowa babci - przepis

 

Krokiety z kapustą i grzybami

Biała kiełbasa

Smażony ser pleśniowy

Kluski ziemniaczane

Zrazy zawijane z polędwicy wołowej

Kurczak z ryżem

Kapusta z grochem

Lazania z mięsem

Zupa fasolowo-buraczkowa babci