zdjecia rodzinne

Sos koperkowo-ogórkowy


Składniki:

2 świeże ogórki
200 ml jogurtu naturalnego
1/2 pęczka świeżego koperku
sol
pieprz

Wykonanie:

Obrane i pokrojone w bardzo drobną kostkę ogórki wymieszać z posiekanym koperkiem i jogurtem. Dodać sól i pieprz.

Kategorie: wegetariańskiesosy i pasty

Dodaj przepis do ulubionych


Skomentuj przepis:


Podpis: Zdjęcie:

Komentarze:




Zaloguj się

Login lub email Hasło


Przypomnij hasło.
Załóż profil za darmo.

 

Najpopularniejsze przepisy

Fasolka po bretońsku - przepis Pasta krewetkowa do pieczywa - przepis Sałatka z paluszków krabowych (surimi) - przepis Zupa fasolowo-buraczkowa babci - przepis Smażony ser pleśniowy - przepis Pieczywo czosnkowe - przepis Kapusta z grochem - przepis Kotlety  schabowe z cebulką - przepis Lazania z mięsem - przepis

 

Fasolka po bretońsku

Pasta krewetkowa do pieczywa

Sałatka z paluszków krabowych (surimi)

Zupa fasolowo-buraczkowa babci

Smażony ser pleśniowy

Pieczywo czosnkowe

Kapusta z grochem

Kotlety schabowe z cebulką

Lazania z mięsem