zdjecia rodzinne

Sos koperkowo-ogórkowy


Składniki:

2 świeże ogórki
200 ml jogurtu naturalnego
1/2 pęczka świeżego koperku
sol
pieprz

Wykonanie:

Obrane i pokrojone w bardzo drobną kostkę ogórki wymieszać z posiekanym koperkiem i jogurtem. Dodać sól i pieprz.

Kategorie: wegetariańskiesosy i pasty

Dodaj przepis do ulubionych


Skomentuj przepis:


Podpis: Zdjęcie:

Komentarze:




Zaloguj się

Login lub email Hasło


Przypomnij hasło.
Załóż profil za darmo.

 

Najpopularniejsze przepisy

Bitki - przepis Zupa-krem z brokułami w roli głównej - przepis Pasta krewetkowa do pieczywa - przepis Chleb na drożdżach - przepis Włoski chlebek a'la pizza - przepis Zapiekanka śródziemnomorska - przepis Krokiety z kapustą i grzybami - przepis Kotlety mielone z kaszą - przepis Biała kiełbasa - przepis

 

Bitki

Zupa-krem z brokułami w roli głównej

Pasta krewetkowa do pieczywa

Chleb na drożdżach

Włoski chlebek a'la pizza

Zapiekanka śródziemnomorska

Krokiety z kapustą i grzybami

Kotlety mielone z kaszą

Biała kiełbasa