zdjecia rodzinne

Sos koperkowo-ogórkowy


Składniki:

2 świeże ogórki
200 ml jogurtu naturalnego
1/2 pęczka świeżego koperku
sol
pieprz

Wykonanie:

Obrane i pokrojone w bardzo drobną kostkę ogórki wymieszać z posiekanym koperkiem i jogurtem. Dodać sól i pieprz.

Kategorie: wegetariańskiesosy i pasty

Dodaj przepis do ulubionych


Skomentuj przepis:


Podpis: Zdjęcie:

Komentarze:




Zaloguj się

Login lub email Hasło


Przypomnij hasło.
Załóż profil za darmo.

 

Najpopularniejsze przepisy

Lazania z mięsem - przepis Kotlety mielone z kaszą - przepis Kotlety  schabowe z cebulką - przepis Zupa fasolowa  z mięsem - przepis Sałatka z paluszków krabowych (surimi) - przepis Pieczywo czosnkowe - przepis Zupa fasolowo-buraczkowa babci - przepis Krokiety z kapustą i grzybami - przepis Zupa-krem z brokułami w roli głównej - przepis

 

Lazania z mięsem

Kotlety mielone z kaszą

Kotlety schabowe z cebulką

Zupa fasolowa z mięsem

Sałatka z paluszków krabowych (surimi)

Pieczywo czosnkowe

Zupa fasolowo-buraczkowa babci

Krokiety z kapustą i grzybami

Zupa-krem z brokułami w roli głównej