zdjecia rodzinne

Sos koperkowo-ogórkowy


Składniki:

2 świeże ogórki
200 ml jogurtu naturalnego
1/2 pęczka świeżego koperku
sol
pieprz

Wykonanie:

Obrane i pokrojone w bardzo drobną kostkę ogórki wymieszać z posiekanym koperkiem i jogurtem. Dodać sól i pieprz.

Kategorie: wegetariańskiesosy i pasty

Dodaj przepis do ulubionych


Skomentuj przepis:


Podpis: Zdjęcie:

Komentarze:




Zaloguj się

Login lub email Hasło


Przypomnij hasło.
Załóż profil za darmo.

 

Najpopularniejsze przepisy

Pieczywo czosnkowe - przepis Włoski chlebek a'la pizza - przepis Pasta krewetkowa do pieczywa - przepis Zupa fasolowo-buraczkowa babci - przepis Zupa fasolowa  z mięsem - przepis Kapusta z grochem - przepis Zrazy zawijane z polędwicy wołowej  - przepis Pyszna zupa po mediolańsku na zimowe wieczory - przepis Smażony ser pleśniowy - przepis

 

Pieczywo czosnkowe

Włoski chlebek a'la pizza

Pasta krewetkowa do pieczywa

Zupa fasolowo-buraczkowa babci

Zupa fasolowa z mięsem

Kapusta z grochem

Zrazy zawijane z polędwicy wołowej

Pyszna zupa po mediolańsku na zimowe wieczory

Smażony ser pleśniowy