zdjecia rodzinne

Sos koperkowo-ogórkowy


Składniki:

2 świeże ogórki
200 ml jogurtu naturalnego
1/2 pęczka świeżego koperku
sol
pieprz

Wykonanie:

Obrane i pokrojone w bardzo drobną kostkę ogórki wymieszać z posiekanym koperkiem i jogurtem. Dodać sól i pieprz.

Kategorie: wegetariańskiesosy i pasty

Dodaj przepis do ulubionych


Skomentuj przepis:


Podpis: Zdjęcie:

Komentarze:




Zaloguj się

Login lub email Hasło


Przypomnij hasło.
Załóż profil za darmo.

 

Najpopularniejsze przepisy

Krokiety z kapustą i grzybami - przepis Zrazy zawijane z polędwicy wołowej  - przepis Pasztet z indyka - przepis Sałatka z paluszków krabowych (surimi) - przepis Kotlety mielone z kaszą - przepis Pasta krewetkowa do pieczywa - przepis Włoski chlebek a'la pizza - przepis Lazania z mięsem - przepis Zapiekanka śródziemnomorska - przepis

 

Krokiety z kapustą i grzybami

Zrazy zawijane z polędwicy wołowej

Pasztet z indyka

Sałatka z paluszków krabowych (surimi)

Kotlety mielone z kaszą

Pasta krewetkowa do pieczywa

Włoski chlebek a'la pizza

Lazania z mięsem

Zapiekanka śródziemnomorska