zdjecia rodzinne

Sos koperkowo-ogórkowy


Składniki:

2 świeże ogórki
200 ml jogurtu naturalnego
1/2 pęczka świeżego koperku
sol
pieprz

Wykonanie:

Obrane i pokrojone w bardzo drobną kostkę ogórki wymieszać z posiekanym koperkiem i jogurtem. Dodać sól i pieprz.

Kategorie: wegetariańskiesosy i pasty

Dodaj przepis do ulubionych


Skomentuj przepis:


Podpis: Zdjęcie:

Komentarze:




Zaloguj się

Login lub email Hasło


Przypomnij hasło.
Załóż profil za darmo.

 

Najpopularniejsze przepisy

Zrazy zawijane z polędwicy wołowej  - przepis Pieczywo czosnkowe - przepis Zapiekanka śródziemnomorska - przepis Pyszna zupa po mediolańsku na zimowe wieczory - przepis Kotlety mielone z kaszą - przepis Śledzie w oleju - przepis Kapusta z grochem - przepis Kluski ziemniaczane - przepis Kurczak z ryżem - przepis

 

Zrazy zawijane z polędwicy wołowej

Pieczywo czosnkowe

Zapiekanka śródziemnomorska

Pyszna zupa po mediolańsku na zimowe wieczory

Kotlety mielone z kaszą

Śledzie w oleju

Kapusta z grochem

Kluski ziemniaczane

Kurczak z ryżem