zdjecia rodzinne

Sos koperkowo-ogórkowy


Składniki:

2 świeże ogórki
200 ml jogurtu naturalnego
1/2 pęczka świeżego koperku
sol
pieprz

Wykonanie:

Obrane i pokrojone w bardzo drobną kostkę ogórki wymieszać z posiekanym koperkiem i jogurtem. Dodać sól i pieprz.

Kategorie: wegetariańskiesosy i pasty

Dodaj przepis do ulubionych


Skomentuj przepis:


Podpis: Zdjęcie:

Komentarze:




Zaloguj się

Login lub email Hasło


Przypomnij hasło.
Załóż profil za darmo.

 

Najpopularniejsze przepisy

Zupa-krem z brokułami w roli głównej - przepis Chleb na drożdżach - przepis Smażony ser pleśniowy - przepis Sałatka z paluszków krabowych (surimi) - przepis Śledzie w oleju - przepis Kotlety mielone z kaszą - przepis Kapusta ,,młoda,, (wiosenna) - przepis Zrazy zawijane z polędwicy wołowej  - przepis Kluski ziemniaczane - przepis

 

Zupa-krem z brokułami w roli głównej

Chleb na drożdżach

Smażony ser pleśniowy

Sałatka z paluszków krabowych (surimi)

Śledzie w oleju

Kotlety mielone z kaszą

Kapusta ,,młoda,, (wiosenna)

Zrazy zawijane z polędwicy wołowej

Kluski ziemniaczane