zdjecia rodzinne

Sos koperkowo-ogórkowy


Składniki:

2 świeże ogórki
200 ml jogurtu naturalnego
1/2 pęczka świeżego koperku
sol
pieprz

Wykonanie:

Obrane i pokrojone w bardzo drobną kostkę ogórki wymieszać z posiekanym koperkiem i jogurtem. Dodać sól i pieprz.

Kategorie: wegetariańskiesosy i pasty

Dodaj przepis do ulubionych


Skomentuj przepis:


Podpis: Zdjęcie:

Komentarze:




Zaloguj się

Login lub email Hasło


Przypomnij hasło.
Załóż profil za darmo.

 

Najpopularniejsze przepisy

Chleb na drożdżach - przepis Sałatka z paluszków krabowych (surimi) - przepis Biała kiełbasa - przepis Lazania z mięsem - przepis Kotlety  schabowe z cebulką - przepis Włoski chlebek a'la pizza - przepis Bitki - przepis Pyszna zupa po mediolańsku na zimowe wieczory - przepis Zupa fasolowo-buraczkowa babci - przepis

 

Chleb na drożdżach

Sałatka z paluszków krabowych (surimi)

Biała kiełbasa

Lazania z mięsem

Kotlety schabowe z cebulką

Włoski chlebek a'la pizza

Bitki

Pyszna zupa po mediolańsku na zimowe wieczory

Zupa fasolowo-buraczkowa babci