zdjecia rodzinne

Sos koperkowo-ogórkowy


Składniki:

2 świeże ogórki
200 ml jogurtu naturalnego
1/2 pęczka świeżego koperku
sol
pieprz

Wykonanie:

Obrane i pokrojone w bardzo drobną kostkę ogórki wymieszać z posiekanym koperkiem i jogurtem. Dodać sól i pieprz.

Kategorie: wegetariańskiesosy i pasty

Dodaj przepis do ulubionych


Skomentuj przepis:


Podpis: Zdjęcie:

Komentarze:




Zaloguj się

Login lub email Hasło


Przypomnij hasło.
Załóż profil za darmo.

 

Najpopularniejsze przepisy

Zupa fasolowo-buraczkowa babci - przepis Kluski ziemniaczane - przepis Zupa-krem z brokułami w roli głównej - przepis Pasta krewetkowa do pieczywa - przepis Sałatka z paluszków krabowych (surimi) - przepis Kurczak z ryżem - przepis Bitki - przepis Pieczywo czosnkowe - przepis Krokiety z kapustą i grzybami - przepis

 

Zupa fasolowo-buraczkowa babci

Kluski ziemniaczane

Zupa-krem z brokułami w roli głównej

Pasta krewetkowa do pieczywa

Sałatka z paluszków krabowych (surimi)

Kurczak z ryżem

Bitki

Pieczywo czosnkowe

Krokiety z kapustą i grzybami