zdjecia rodzinne

Pasta z jajek i rzeżuchy


Składniki:

4 łyżki rzeżuchy
2 jajka ugotowane na twardo
2 łyżki majonezu
sól
sok z jednej cytryny

Wykonanie:

Rzeżuchę i jajka drobno posiekać, polać majonezem i doprawić do smaku solą oraz sokiem z cytryny.

Kategorie: wegetariańskiesosy i pasty

Dodaj przepis do ulubionych


Skomentuj przepis:


Podpis: Zdjęcie:

Komentarze:




Zaloguj się

Login lub email Hasło


Przypomnij hasło.
Załóż profil za darmo.

 

Najpopularniejsze przepisy

Kotlety mielone z kaszą - przepis Sałatka z paluszków krabowych (surimi) - przepis Kluski ziemniaczane - przepis Chleb na drożdżach - przepis Śledzie w oleju - przepis Kotlety  schabowe z cebulką - przepis Pasztet z indyka - przepis Zupa fasolowa  z mięsem - przepis Włoski chlebek a'la pizza - przepis

 

Kotlety mielone z kaszą

Sałatka z paluszków krabowych (surimi)

Kluski ziemniaczane

Chleb na drożdżach

Śledzie w oleju

Kotlety schabowe z cebulką

Pasztet z indyka

Zupa fasolowa z mięsem

Włoski chlebek a'la pizza