zdjecia rodzinne

Pasta z jajek i rzeżuchy


Składniki:

4 łyżki rzeżuchy
2 jajka ugotowane na twardo
2 łyżki majonezu
sól
sok z jednej cytryny

Wykonanie:

Rzeżuchę i jajka drobno posiekać, polać majonezem i doprawić do smaku solą oraz sokiem z cytryny.

Kategorie: wegetariańskiesosy i pasty

Dodaj przepis do ulubionych


Skomentuj przepis:


Podpis: Zdjęcie:

Komentarze:




Zaloguj się

Login lub email Hasło


Przypomnij hasło.
Załóż profil za darmo.

 

Najpopularniejsze przepisy

Biała kiełbasa - przepis Zrazy zawijane z polędwicy wołowej  - przepis Lazania z mięsem - przepis Fasolka po bretońsku - przepis Pasta krewetkowa do pieczywa - przepis Sałatka z paluszków krabowych (surimi) - przepis Kapusta z grochem - przepis Włoski chlebek a'la pizza - przepis Kapusta ,,młoda,, (wiosenna) - przepis

 

Biała kiełbasa

Zrazy zawijane z polędwicy wołowej

Lazania z mięsem

Fasolka po bretońsku

Pasta krewetkowa do pieczywa

Sałatka z paluszków krabowych (surimi)

Kapusta z grochem

Włoski chlebek a'la pizza

Kapusta ,,młoda,, (wiosenna)