zdjecia rodzinne

Pasta z jajek i rzeżuchy


Składniki:

4 łyżki rzeżuchy
2 jajka ugotowane na twardo
2 łyżki majonezu
sól
sok z jednej cytryny

Wykonanie:

Rzeżuchę i jajka drobno posiekać, polać majonezem i doprawić do smaku solą oraz sokiem z cytryny.

Kategorie: wegetariańskiesosy i pasty

Dodaj przepis do ulubionych


Skomentuj przepis:


Podpis: Zdjęcie:

Komentarze:




Zaloguj się

Login lub email Hasło


Przypomnij hasło.
Załóż profil za darmo.

 

Najpopularniejsze przepisy

Pieczywo czosnkowe - przepis Śledzie w oleju - przepis Smażony ser pleśniowy - przepis Kotlety mielone z kaszą - przepis Zupa fasolowo-buraczkowa babci - przepis Krokiety z kapustą i grzybami - przepis Bitki - przepis Zupa-krem z brokułami w roli głównej - przepis Zupa fasolowa  z mięsem - przepis

 

Pieczywo czosnkowe

Śledzie w oleju

Smażony ser pleśniowy

Kotlety mielone z kaszą

Zupa fasolowo-buraczkowa babci

Krokiety z kapustą i grzybami

Bitki

Zupa-krem z brokułami w roli głównej

Zupa fasolowa z mięsem