zdjecia rodzinne

Pasta z jajek i rzeżuchy


Składniki:

4 łyżki rzeżuchy
2 jajka ugotowane na twardo
2 łyżki majonezu
sól
sok z jednej cytryny

Wykonanie:

Rzeżuchę i jajka drobno posiekać, polać majonezem i doprawić do smaku solą oraz sokiem z cytryny.

Kategorie: wegetariańskiesosy i pasty

Dodaj przepis do ulubionych


Skomentuj przepis:


Podpis: Zdjęcie:

Komentarze:




Zaloguj się

Login lub email Hasło


Przypomnij hasło.
Załóż profil za darmo.

 

Najpopularniejsze przepisy

Smażony ser pleśniowy - przepis Zrazy zawijane z polędwicy wołowej  - przepis Zupa fasolowa  z mięsem - przepis Krokiety z kapustą i grzybami - przepis Kapusta z grochem - przepis Biała kiełbasa - przepis Fasolka po bretońsku - przepis Zupa fasolowo-buraczkowa babci - przepis Pyszna zupa po mediolańsku na zimowe wieczory - przepis

 

Smażony ser pleśniowy

Zrazy zawijane z polędwicy wołowej

Zupa fasolowa z mięsem

Krokiety z kapustą i grzybami

Kapusta z grochem

Biała kiełbasa

Fasolka po bretońsku

Zupa fasolowo-buraczkowa babci

Pyszna zupa po mediolańsku na zimowe wieczory