zdjecia rodzinne

Pasta z jajek i rzeżuchy


Składniki:

4 łyżki rzeżuchy
2 jajka ugotowane na twardo
2 łyżki majonezu
sól
sok z jednej cytryny

Wykonanie:

Rzeżuchę i jajka drobno posiekać, polać majonezem i doprawić do smaku solą oraz sokiem z cytryny.

Kategorie: wegetariańskiesosy i pasty

Dodaj przepis do ulubionych


Skomentuj przepis:


Podpis: Zdjęcie:

Komentarze:




Zaloguj się

Login lub email Hasło


Przypomnij hasło.
Załóż profil za darmo.

 

Najpopularniejsze przepisy

Kapusta z grochem - przepis Zupa-krem z brokułami w roli głównej - przepis Smażony ser pleśniowy - przepis Kotlety mielone z kaszą - przepis Włoski chlebek a'la pizza - przepis Śledzie w oleju - przepis Biała kiełbasa - przepis Zupa fasolowa  z mięsem - przepis Zrazy zawijane z polędwicy wołowej  - przepis

 

Kapusta z grochem

Zupa-krem z brokułami w roli głównej

Smażony ser pleśniowy

Kotlety mielone z kaszą

Włoski chlebek a'la pizza

Śledzie w oleju

Biała kiełbasa

Zupa fasolowa z mięsem

Zrazy zawijane z polędwicy wołowej