zdjecia rodzinne

Pasta z jajek i rzeżuchy


Składniki:

4 łyżki rzeżuchy
2 jajka ugotowane na twardo
2 łyżki majonezu
sól
sok z jednej cytryny

Wykonanie:

Rzeżuchę i jajka drobno posiekać, polać majonezem i doprawić do smaku solą oraz sokiem z cytryny.

Kategorie: wegetariańskiesosy i pasty

Dodaj przepis do ulubionych


Skomentuj przepis:


Podpis: Zdjęcie:

Komentarze:




Zaloguj się

Login lub email Hasło


Przypomnij hasło.
Załóż profil za darmo.

 

Najpopularniejsze przepisy

Chleb na drożdżach - przepis Sałatka z paluszków krabowych (surimi) - przepis Zupa-krem z brokułami w roli głównej - przepis Kurczak z ryżem - przepis Pasztet z indyka - przepis Fasolka po bretońsku - przepis Kotlety  schabowe z cebulką - przepis Pieczywo czosnkowe - przepis Bitki - przepis

 

Chleb na drożdżach

Sałatka z paluszków krabowych (surimi)

Zupa-krem z brokułami w roli głównej

Kurczak z ryżem

Pasztet z indyka

Fasolka po bretońsku

Kotlety schabowe z cebulką

Pieczywo czosnkowe

Bitki