zdjecia rodzinne

Pasta z jajek i rzeżuchy


Składniki:

4 łyżki rzeżuchy
2 jajka ugotowane na twardo
2 łyżki majonezu
sól
sok z jednej cytryny

Wykonanie:

Rzeżuchę i jajka drobno posiekać, polać majonezem i doprawić do smaku solą oraz sokiem z cytryny.

Kategorie: wegetariańskiesosy i pasty

Dodaj przepis do ulubionych


Skomentuj przepis:


Podpis: Zdjęcie:

Komentarze:




Zaloguj się

Login lub email Hasło


Przypomnij hasło.
Załóż profil za darmo.

 

Najpopularniejsze przepisy

Biała kiełbasa - przepis Kluski ziemniaczane - przepis Pieczywo czosnkowe - przepis Pasztet z indyka - przepis Zupa-krem z brokułami w roli głównej - przepis Kapusta ,,młoda,, (wiosenna) - przepis Kotlety mielone z kaszą - przepis Lazania z mięsem - przepis Krokiety z kapustą i grzybami - przepis

 

Biała kiełbasa

Kluski ziemniaczane

Pieczywo czosnkowe

Pasztet z indyka

Zupa-krem z brokułami w roli głównej

Kapusta ,,młoda,, (wiosenna)

Kotlety mielone z kaszą

Lazania z mięsem

Krokiety z kapustą i grzybami