zdjecia rodzinne

Sos ułański


Składniki:

1 szklanka ketchupu
2 łyżeczki świeżo utartego chrzanu bądź 3 łyżeczki mocnego chrzanu ze słoiczka
1 łyżka musztardy
garść posiekanej zieleniny (natka pietruszki lub szczypiorek)
pieprz

Wykonanie:

Wszystkie składniki dokładnie wymieszać. Podawać do wędlin, mięs na zimno, ryb i jajek na twardo.

Kategorie: sosy i pasty

Dodaj przepis do ulubionych


Skomentuj przepis:


Podpis: Zdjęcie:

Komentarze:




Zaloguj się

Login lub email Hasło


Przypomnij hasło.
Załóż profil za darmo.

 

Najpopularniejsze przepisy

Pyszna zupa po mediolańsku na zimowe wieczory - przepis Zupa-krem z brokułami w roli głównej - przepis Bitki - przepis Pieczywo czosnkowe - przepis Kurczak z ryżem - przepis Zapiekanka śródziemnomorska - przepis Zupa fasolowo-buraczkowa babci - przepis Biała kiełbasa - przepis Krokiety z kapustą i grzybami - przepis

 

Pyszna zupa po mediolańsku na zimowe wieczory

Zupa-krem z brokułami w roli głównej

Bitki

Pieczywo czosnkowe

Kurczak z ryżem

Zapiekanka śródziemnomorska

Zupa fasolowo-buraczkowa babci

Biała kiełbasa

Krokiety z kapustą i grzybami