zdjecia rodzinne

Sos ułański


Składniki:

1 szklanka ketchupu
2 łyżeczki świeżo utartego chrzanu bądź 3 łyżeczki mocnego chrzanu ze słoiczka
1 łyżka musztardy
garść posiekanej zieleniny (natka pietruszki lub szczypiorek)
pieprz

Wykonanie:

Wszystkie składniki dokładnie wymieszać. Podawać do wędlin, mięs na zimno, ryb i jajek na twardo.

Kategorie: sosy i pasty

Dodaj przepis do ulubionych


Skomentuj przepis:


Podpis: Zdjęcie:

Komentarze:




Zaloguj się

Login lub email Hasło


Przypomnij hasło.
Załóż profil za darmo.

 

Najpopularniejsze przepisy

Fasolka po bretońsku - przepis Zupa fasolowa  z mięsem - przepis Kluski ziemniaczane - przepis Zupa fasolowo-buraczkowa babci - przepis Pasta krewetkowa do pieczywa - przepis Chleb na drożdżach - przepis Kotlety mielone z kaszą - przepis Bitki - przepis Kapusta ,,młoda,, (wiosenna) - przepis

 

Fasolka po bretońsku

Zupa fasolowa z mięsem

Kluski ziemniaczane

Zupa fasolowo-buraczkowa babci

Pasta krewetkowa do pieczywa

Chleb na drożdżach

Kotlety mielone z kaszą

Bitki

Kapusta ,,młoda,, (wiosenna)