zdjecia rodzinne

Sos ułański


Składniki:

1 szklanka ketchupu
2 łyżeczki świeżo utartego chrzanu bądź 3 łyżeczki mocnego chrzanu ze słoiczka
1 łyżka musztardy
garść posiekanej zieleniny (natka pietruszki lub szczypiorek)
pieprz

Wykonanie:

Wszystkie składniki dokładnie wymieszać. Podawać do wędlin, mięs na zimno, ryb i jajek na twardo.

Kategorie: sosy i pasty

Dodaj przepis do ulubionych


Skomentuj przepis:


Podpis: Zdjęcie:

Komentarze:




Zaloguj się

Login lub email Hasło


Przypomnij hasło.
Załóż profil za darmo.

 

Najpopularniejsze przepisy

Lazania z mięsem - przepis Zupa fasolowo-buraczkowa babci - przepis Zupa-krem z brokułami w roli głównej - przepis Biała kiełbasa - przepis Krokiety z kapustą i grzybami - przepis Pieczywo czosnkowe - przepis Sałatka z paluszków krabowych (surimi) - przepis Bitki - przepis Pasta krewetkowa do pieczywa - przepis

 

Lazania z mięsem

Zupa fasolowo-buraczkowa babci

Zupa-krem z brokułami w roli głównej

Biała kiełbasa

Krokiety z kapustą i grzybami

Pieczywo czosnkowe

Sałatka z paluszków krabowych (surimi)

Bitki

Pasta krewetkowa do pieczywa