zdjecia rodzinne

Sos ułański


Składniki:

1 szklanka ketchupu
2 łyżeczki świeżo utartego chrzanu bądź 3 łyżeczki mocnego chrzanu ze słoiczka
1 łyżka musztardy
garść posiekanej zieleniny (natka pietruszki lub szczypiorek)
pieprz

Wykonanie:

Wszystkie składniki dokładnie wymieszać. Podawać do wędlin, mięs na zimno, ryb i jajek na twardo.

Kategorie: sosy i pasty

Dodaj przepis do ulubionych


Skomentuj przepis:


Podpis: Zdjęcie:

Komentarze:




Zaloguj się

Login lub email Hasło


Przypomnij hasło.
Załóż profil za darmo.

 

Najpopularniejsze przepisy

Krokiety z kapustą i grzybami - przepis Pasta krewetkowa do pieczywa - przepis Kapusta ,,młoda,, (wiosenna) - przepis Kotlety  schabowe z cebulką - przepis Smażony ser pleśniowy - przepis Pasztet z indyka - przepis Zupa-krem z brokułami w roli głównej - przepis Kluski ziemniaczane - przepis Kurczak z ryżem - przepis

 

Krokiety z kapustą i grzybami

Pasta krewetkowa do pieczywa

Kapusta ,,młoda,, (wiosenna)

Kotlety schabowe z cebulką

Smażony ser pleśniowy

Pasztet z indyka

Zupa-krem z brokułami w roli głównej

Kluski ziemniaczane

Kurczak z ryżem