zdjecia rodzinne

Sos ułański


Składniki:

1 szklanka ketchupu
2 łyżeczki świeżo utartego chrzanu bądź 3 łyżeczki mocnego chrzanu ze słoiczka
1 łyżka musztardy
garść posiekanej zieleniny (natka pietruszki lub szczypiorek)
pieprz

Wykonanie:

Wszystkie składniki dokładnie wymieszać. Podawać do wędlin, mięs na zimno, ryb i jajek na twardo.

Kategorie: sosy i pasty

Dodaj przepis do ulubionych


Skomentuj przepis:


Podpis: Zdjęcie:

Komentarze:




Zaloguj się

Login lub email Hasło


Przypomnij hasło.
Załóż profil za darmo.

 

Najpopularniejsze przepisy

Bitki - przepis Włoski chlebek a'la pizza - przepis Kotlety  schabowe z cebulką - przepis Fasolka po bretońsku - przepis Zupa fasolowo-buraczkowa babci - przepis Kurczak z ryżem - przepis Kapusta z grochem - przepis Kotlety mielone z kaszą - przepis Lazania z mięsem - przepis

 

Bitki

Włoski chlebek a'la pizza

Kotlety schabowe z cebulką

Fasolka po bretońsku

Zupa fasolowo-buraczkowa babci

Kurczak z ryżem

Kapusta z grochem

Kotlety mielone z kaszą

Lazania z mięsem