zdjecia rodzinne

Sos szczypiorkowy 1


Składniki:

1/2 świeżego ogórka
2 łyżki posiekanego szczypiorku
125 ml śmietany 18%
1 łyżka musztardy
sól

Wykonanie:

Posiekany szczypiorek i ogórek wymieszać ze śmietaną i musztardą. Doprawić do smaku solą.

Kategorie: wegetariańskiesosy i pasty

Dodaj przepis do ulubionych


Skomentuj przepis:


Podpis: Zdjęcie:

Komentarze:




Zaloguj się

Login lub email Hasło


Przypomnij hasło.
Załóż profil za darmo.

 

Najpopularniejsze przepisy

Pieczywo czosnkowe - przepis Zupa fasolowa  z mięsem - przepis Zupa fasolowo-buraczkowa babci - przepis Pasta krewetkowa do pieczywa - przepis Kluski ziemniaczane - przepis Zupa-krem z brokułami w roli głównej - przepis Zrazy zawijane z polędwicy wołowej  - przepis Zapiekanka śródziemnomorska - przepis Kotlety  schabowe z cebulką - przepis

 

Pieczywo czosnkowe

Zupa fasolowa z mięsem

Zupa fasolowo-buraczkowa babci

Pasta krewetkowa do pieczywa

Kluski ziemniaczane

Zupa-krem z brokułami w roli głównej

Zrazy zawijane z polędwicy wołowej

Zapiekanka śródziemnomorska

Kotlety schabowe z cebulką