zdjecia rodzinne

Pieczone jabłka


Składniki:

4 jabłka
4 łyżki płynnego miodu
cynamon
3 łyżki drobno posiekanych orzechów włoskich

Wykonanie:

Umyć jabłka, odciąć górne części wraz z ogonkami. Następnie wydrążyć gniazda nasienne, a do zagłębień w jabłkach wlać miód przyprawiony cynamonem.Następnie wsypać posiekane orzechy.
Jabłka przykryć odciętymi wierzchami i piec przez 15 minut w piekarniku o temp. ok. 170 st.C.

Kategorie: deserydla dzieci

Dodaj przepis do ulubionych


Skomentuj przepis:


Podpis: Zdjęcie:

Komentarze:




Zaloguj się

Login lub email Hasło


Przypomnij hasło.
Załóż profil za darmo.

 

Najpopularniejsze przepisy

Kotlety mielone z kaszą - przepis Śledzie w oleju - przepis Biała kiełbasa - przepis Zupa fasolowa  z mięsem - przepis Kapusta z grochem - przepis Smażony ser pleśniowy - przepis Bitki - przepis Zapiekanka śródziemnomorska - przepis Włoski chlebek a'la pizza - przepis

 

Kotlety mielone z kaszą

Śledzie w oleju

Biała kiełbasa

Zupa fasolowa z mięsem

Kapusta z grochem

Smażony ser pleśniowy

Bitki

Zapiekanka śródziemnomorska

Włoski chlebek a'la pizza