zdjecia rodzinne

Pieczone jabłka


Składniki:

4 jabłka
4 łyżki płynnego miodu
cynamon
3 łyżki drobno posiekanych orzechów włoskich

Wykonanie:

Umyć jabłka, odciąć górne części wraz z ogonkami. Następnie wydrążyć gniazda nasienne, a do zagłębień w jabłkach wlać miód przyprawiony cynamonem.Następnie wsypać posiekane orzechy.
Jabłka przykryć odciętymi wierzchami i piec przez 15 minut w piekarniku o temp. ok. 170 st.C.

Kategorie: deserydla dzieci

Dodaj przepis do ulubionych


Skomentuj przepis:


Podpis: Zdjęcie:

Komentarze:




Zaloguj się

Login lub email Hasło


Przypomnij hasło.
Załóż profil za darmo.

 

Najpopularniejsze przepisy

Śledzie w oleju - przepis Włoski chlebek a'la pizza - przepis Kluski ziemniaczane - przepis Pyszna zupa po mediolańsku na zimowe wieczory - przepis Pasztet z indyka - przepis Kotlety mielone z kaszą - przepis Fasolka po bretońsku - przepis Kapusta ,,młoda,, (wiosenna) - przepis Chleb na drożdżach - przepis

 

Śledzie w oleju

Włoski chlebek a'la pizza

Kluski ziemniaczane

Pyszna zupa po mediolańsku na zimowe wieczory

Pasztet z indyka

Kotlety mielone z kaszą

Fasolka po bretońsku

Kapusta ,,młoda,, (wiosenna)

Chleb na drożdżach