zdjecia rodzinne

Koreczki kolorowe


Składniki:

100 wykałaczek
100g papryki konserwowej czerwonej
100g papryki konserwowej żółtej
300g mini kolb kukurydzy konserwowej
500g sera żółtego gouda
1 puszka fasoli czerwonej konserwowej
100g ziaren kukurydzy konserwowej
150g zielonych oliwek drylowanych z zalewy
1 główka sałaty do dekoracji

Wykonanie:

Ser, kukurydzę, paprykę pokroić. Wszystkie składniki nakładać na wykałaczki według uznania. Gotowe koreczki układać na talerzach udekorowanych sałatą.

Kategorie: wegetariańskieprzekąski

Dodaj przepis do ulubionych


Skomentuj przepis:


Podpis: Zdjęcie:

Komentarze:




Zaloguj się

Login lub email Hasło


Przypomnij hasło.
Załóż profil za darmo.

 

Najpopularniejsze przepisy

Zrazy zawijane z polędwicy wołowej  - przepis Kurczak z ryżem - przepis Kotlety mielone z kaszą - przepis Pasta krewetkowa do pieczywa - przepis Pieczywo czosnkowe - przepis Zupa fasolowa  z mięsem - przepis Biała kiełbasa - przepis Bitki - przepis Kotlety  schabowe z cebulką - przepis

 

Zrazy zawijane z polędwicy wołowej

Kurczak z ryżem

Kotlety mielone z kaszą

Pasta krewetkowa do pieczywa

Pieczywo czosnkowe

Zupa fasolowa z mięsem

Biała kiełbasa

Bitki

Kotlety schabowe z cebulką