zdjecia rodzinne

Koreczki kolorowe


Składniki:

100 wykałaczek
100g papryki konserwowej czerwonej
100g papryki konserwowej żółtej
300g mini kolb kukurydzy konserwowej
500g sera żółtego gouda
1 puszka fasoli czerwonej konserwowej
100g ziaren kukurydzy konserwowej
150g zielonych oliwek drylowanych z zalewy
1 główka sałaty do dekoracji

Wykonanie:

Ser, kukurydzę, paprykę pokroić. Wszystkie składniki nakładać na wykałaczki według uznania. Gotowe koreczki układać na talerzach udekorowanych sałatą.

Kategorie: wegetariańskieprzekąski

Dodaj przepis do ulubionych


Skomentuj przepis:


Podpis: Zdjęcie:

Komentarze:




Zaloguj się

Login lub email Hasło


Przypomnij hasło.
Załóż profil za darmo.

 

Najpopularniejsze przepisy

Krokiety z kapustą i grzybami - przepis Pasztet z indyka - przepis Kapusta z grochem - przepis Kurczak z ryżem - przepis Sałatka z paluszków krabowych (surimi) - przepis Pyszna zupa po mediolańsku na zimowe wieczory - przepis Śledzie w oleju - przepis Kotlety mielone z kaszą - przepis Lazania z mięsem - przepis

 

Krokiety z kapustą i grzybami

Pasztet z indyka

Kapusta z grochem

Kurczak z ryżem

Sałatka z paluszków krabowych (surimi)

Pyszna zupa po mediolańsku na zimowe wieczory

Śledzie w oleju

Kotlety mielone z kaszą

Lazania z mięsem