zdjecia rodzinne

Koreczki kolorowe


Składniki:

100 wykałaczek
100g papryki konserwowej czerwonej
100g papryki konserwowej żółtej
300g mini kolb kukurydzy konserwowej
500g sera żółtego gouda
1 puszka fasoli czerwonej konserwowej
100g ziaren kukurydzy konserwowej
150g zielonych oliwek drylowanych z zalewy
1 główka sałaty do dekoracji

Wykonanie:

Ser, kukurydzę, paprykę pokroić. Wszystkie składniki nakładać na wykałaczki według uznania. Gotowe koreczki układać na talerzach udekorowanych sałatą.

Kategorie: wegetariańskieprzekąski

Dodaj przepis do ulubionych


Skomentuj przepis:


Podpis: Zdjęcie:

Komentarze:




Zaloguj się

Login lub email Hasło


Przypomnij hasło.
Załóż profil za darmo.

 

Najpopularniejsze przepisy

Chleb na drożdżach - przepis Kapusta ,,młoda,, (wiosenna) - przepis Zupa-krem z brokułami w roli głównej - przepis Smażony ser pleśniowy - przepis Pyszna zupa po mediolańsku na zimowe wieczory - przepis Kotlety mielone z kaszą - przepis Bitki - przepis Kluski ziemniaczane - przepis Kapusta z grochem - przepis

 

Chleb na drożdżach

Kapusta ,,młoda,, (wiosenna)

Zupa-krem z brokułami w roli głównej

Smażony ser pleśniowy

Pyszna zupa po mediolańsku na zimowe wieczory

Kotlety mielone z kaszą

Bitki

Kluski ziemniaczane

Kapusta z grochem