zdjecia rodzinne

Koreczki kolorowe


Składniki:

100 wykałaczek
100g papryki konserwowej czerwonej
100g papryki konserwowej żółtej
300g mini kolb kukurydzy konserwowej
500g sera żółtego gouda
1 puszka fasoli czerwonej konserwowej
100g ziaren kukurydzy konserwowej
150g zielonych oliwek drylowanych z zalewy
1 główka sałaty do dekoracji

Wykonanie:

Ser, kukurydzę, paprykę pokroić. Wszystkie składniki nakładać na wykałaczki według uznania. Gotowe koreczki układać na talerzach udekorowanych sałatą.

Kategorie: wegetariańskieprzekąski

Dodaj przepis do ulubionych


Skomentuj przepis:


Podpis: Zdjęcie:

Komentarze:




Zaloguj się

Login lub email Hasło


Przypomnij hasło.
Załóż profil za darmo.

 

Najpopularniejsze przepisy

Sałatka z paluszków krabowych (surimi) - przepis Biała kiełbasa - przepis Zupa fasolowo-buraczkowa babci - przepis Pasztet z indyka - przepis Kluski ziemniaczane - przepis Fasolka po bretońsku - przepis Bitki - przepis Śledzie w oleju - przepis Pasta krewetkowa do pieczywa - przepis

 

Sałatka z paluszków krabowych (surimi)

Biała kiełbasa

Zupa fasolowo-buraczkowa babci

Pasztet z indyka

Kluski ziemniaczane

Fasolka po bretońsku

Bitki

Śledzie w oleju

Pasta krewetkowa do pieczywa