zdjecia rodzinne

Koreczki kolorowe


Składniki:

100 wykałaczek
100g papryki konserwowej czerwonej
100g papryki konserwowej żółtej
300g mini kolb kukurydzy konserwowej
500g sera żółtego gouda
1 puszka fasoli czerwonej konserwowej
100g ziaren kukurydzy konserwowej
150g zielonych oliwek drylowanych z zalewy
1 główka sałaty do dekoracji

Wykonanie:

Ser, kukurydzę, paprykę pokroić. Wszystkie składniki nakładać na wykałaczki według uznania. Gotowe koreczki układać na talerzach udekorowanych sałatą.

Kategorie: wegetariańskieprzekąski

Dodaj przepis do ulubionych


Skomentuj przepis:


Podpis: Zdjęcie:

Komentarze:




Zaloguj się

Login lub email Hasło


Przypomnij hasło.
Załóż profil za darmo.

 

Najpopularniejsze przepisy

Zupa fasolowo-buraczkowa babci - przepis Sałatka z paluszków krabowych (surimi) - przepis Włoski chlebek a'la pizza - przepis Pasztet z indyka - przepis Zrazy zawijane z polędwicy wołowej  - przepis Pyszna zupa po mediolańsku na zimowe wieczory - przepis Bitki - przepis Pieczywo czosnkowe - przepis Kurczak z ryżem - przepis

 

Zupa fasolowo-buraczkowa babci

Sałatka z paluszków krabowych (surimi)

Włoski chlebek a'la pizza

Pasztet z indyka

Zrazy zawijane z polędwicy wołowej

Pyszna zupa po mediolańsku na zimowe wieczory

Bitki

Pieczywo czosnkowe

Kurczak z ryżem