zdjecia rodzinne

Porterówka


Składniki:

- piwo porter
- 0,5 litra spirytusu
- 2 szklanki cukru
- 2 opakowania cukru waniljowego

Wykonanie:

Do garnka wlej piwo i wsyp cukier oraz cukier waniljowy. Podgrzewaj powoli aż cukier się rozpusci. Po wystygnięciu dodaj spirytus i wymieszaj.
Przelej do butelek, zakręc i odstaw na kilka dni żeby sie dobrze przegryzło.

Kategorie: alkohole

Dodaj przepis do ulubionych


Skomentuj przepis:


Podpis: Zdjęcie:

Komentarze:




Zaloguj się

Login lub email Hasło


Przypomnij hasło.
Załóż profil za darmo.

 

Najpopularniejsze przepisy

Biała kiełbasa - przepis Sałatka z paluszków krabowych (surimi) - przepis Pyszna zupa po mediolańsku na zimowe wieczory - przepis Pasztet z indyka - przepis Zapiekanka śródziemnomorska - przepis Lazania z mięsem - przepis Chleb na drożdżach - przepis Kapusta z grochem - przepis Zupa fasolowa  z mięsem - przepis

 

Biała kiełbasa

Sałatka z paluszków krabowych (surimi)

Pyszna zupa po mediolańsku na zimowe wieczory

Pasztet z indyka

Zapiekanka śródziemnomorska

Lazania z mięsem

Chleb na drożdżach

Kapusta z grochem

Zupa fasolowa z mięsem