zdjecia rodzinne

Porterówka


Składniki:

- piwo porter
- 0,5 litra spirytusu
- 2 szklanki cukru
- 2 opakowania cukru waniljowego

Wykonanie:

Do garnka wlej piwo i wsyp cukier oraz cukier waniljowy. Podgrzewaj powoli aż cukier się rozpusci. Po wystygnięciu dodaj spirytus i wymieszaj.
Przelej do butelek, zakręc i odstaw na kilka dni żeby sie dobrze przegryzło.

Kategorie: alkohole

Dodaj przepis do ulubionych


Skomentuj przepis:


Podpis: Zdjęcie:

Komentarze:




Zaloguj się

Login lub email Hasło


Przypomnij hasło.
Załóż profil za darmo.

 

Najpopularniejsze przepisy

Krokiety z kapustą i grzybami - przepis Pasta krewetkowa do pieczywa - przepis Smażony ser pleśniowy - przepis Zrazy zawijane z polędwicy wołowej  - przepis Kotlety mielone z kaszą - przepis Fasolka po bretońsku - przepis Włoski chlebek a'la pizza - przepis Zupa fasolowa  z mięsem - przepis Kluski ziemniaczane - przepis

 

Krokiety z kapustą i grzybami

Pasta krewetkowa do pieczywa

Smażony ser pleśniowy

Zrazy zawijane z polędwicy wołowej

Kotlety mielone z kaszą

Fasolka po bretońsku

Włoski chlebek a'la pizza

Zupa fasolowa z mięsem

Kluski ziemniaczane