zdjecia rodzinne

Matjas z pestkami granatu


Składniki:

- 25 dag matjasów
- 3 łyżki majonezu
- 2 łyżki jogurtu naturalnego
- 1 dojrzały granat
- 2-3 gałązki koperku
- pieprz grubo mielony

Wykonanie:

Matjasa a’la łosoś pokroić na średnie cząstki.
Majonez wymieszać z jogurtem i połączyć ze śledziami. Doprawić do smaku grubo zmielonym pieprzem.

Całość wyłożyć na talerzyk, posypać obficie pestkami granatu. Potrawę można również udekorować gałązkami koperku.

Kategorie: rybyprzekąskisałatki i surówkiBoże Narodzenie

Dodaj przepis do ulubionych


Skomentuj przepis:


Podpis: Zdjęcie:

Komentarze:


TAraxVZEXmptExp , 2018-12-21
NHCORs The article posted was very informative and useful. You people are doing a great job. Keep going.
Gość , 2010-11-16
Danie godne polecenia. Pychotka!!!!!!


Zaloguj się

Login lub email Hasło


Przypomnij hasło.
Załóż profil za darmo.

 

Najpopularniejsze przepisy

Pasztet z indyka - przepis Sałatka z paluszków krabowych (surimi) - przepis Zupa fasolowa  z mięsem - przepis Pyszna zupa po mediolańsku na zimowe wieczory - przepis Zupa-krem z brokułami w roli głównej - przepis Kotlety  schabowe z cebulką - przepis Fasolka po bretońsku - przepis Pasta krewetkowa do pieczywa - przepis Smażony ser pleśniowy - przepis

 

Pasztet z indyka

Sałatka z paluszków krabowych (surimi)

Zupa fasolowa z mięsem

Pyszna zupa po mediolańsku na zimowe wieczory

Zupa-krem z brokułami w roli głównej

Kotlety schabowe z cebulką

Fasolka po bretońsku

Pasta krewetkowa do pieczywa

Smażony ser pleśniowy