zdjecia rodzinne

Matjas z pestkami granatu


Składniki:

- 25 dag matjasów
- 3 łyżki majonezu
- 2 łyżki jogurtu naturalnego
- 1 dojrzały granat
- 2-3 gałązki koperku
- pieprz grubo mielony

Wykonanie:

Matjasa a’la łosoś pokroić na średnie cząstki.
Majonez wymieszać z jogurtem i połączyć ze śledziami. Doprawić do smaku grubo zmielonym pieprzem.

Całość wyłożyć na talerzyk, posypać obficie pestkami granatu. Potrawę można również udekorować gałązkami koperku.

Kategorie: rybyprzekąskisałatki i surówkiBoże Narodzenie

Dodaj przepis do ulubionych


Skomentuj przepis:


Podpis: Zdjęcie:

Komentarze:


Gość , 2010-11-16
Danie godne polecenia. Pychotka!!!!!!


Zaloguj się

Login lub email Hasło


Przypomnij hasło.
Załóż profil za darmo.

 

Najpopularniejsze przepisy

Śledzie w oleju - przepis Włoski chlebek a'la pizza - przepis Zupa-krem z brokułami w roli głównej - przepis Chleb na drożdżach - przepis Pasta krewetkowa do pieczywa - przepis Pieczywo czosnkowe - przepis Fasolka po bretońsku - przepis Kapusta ,,młoda,, (wiosenna) - przepis Kapusta z grochem - przepis

 

Śledzie w oleju

Włoski chlebek a'la pizza

Zupa-krem z brokułami w roli głównej

Chleb na drożdżach

Pasta krewetkowa do pieczywa

Pieczywo czosnkowe

Fasolka po bretońsku

Kapusta ,,młoda,, (wiosenna)

Kapusta z grochem