Matjas z pestkami granatu
Składniki:
- 25 dag matjasów- 3 łyżki majonezu
- 2 łyżki jogurtu naturalnego
- 1 dojrzały granat
- 2-3 gałązki koperku
- pieprz grubo mielony
Wykonanie:
Matjasa a’la łosoś pokroić na średnie cząstki.Majonez wymieszać z jogurtem i połączyć ze śledziami. Doprawić do smaku grubo zmielonym pieprzem.
Całość wyłożyć na talerzyk, posypać obficie pestkami granatu. Potrawę można również udekorować gałązkami koperku.
Kategorie: ryby, przekąski, sałatki i surówki, Boże Narodzenie,
Dodaj przepis do ulubionych
Skomentuj przepis:
Komentarze:
TAraxVZEXmptExp , 2018-12-21
NHCORs The article posted was very informative and useful. You people are doing a great job. Keep going.
NHCORs The article posted was very informative and useful. You people are doing a great job. Keep going.
Gość , 2010-11-16
Danie godne polecenia. Pychotka!!!!!!
Danie godne polecenia. Pychotka!!!!!!