zdjecia rodzinne

Matjas z pestkami granatu


Składniki:

- 25 dag matjasów
- 3 łyżki majonezu
- 2 łyżki jogurtu naturalnego
- 1 dojrzały granat
- 2-3 gałązki koperku
- pieprz grubo mielony

Wykonanie:

Matjasa a’la łosoś pokroić na średnie cząstki.
Majonez wymieszać z jogurtem i połączyć ze śledziami. Doprawić do smaku grubo zmielonym pieprzem.

Całość wyłożyć na talerzyk, posypać obficie pestkami granatu. Potrawę można również udekorować gałązkami koperku.

Kategorie: rybyprzekąskisałatki i surówkiBoże Narodzenie

Dodaj przepis do ulubionych


Skomentuj przepis:


Podpis: Zdjęcie:

Komentarze:


Gość , 2010-11-16
Danie godne polecenia. Pychotka!!!!!!


Zaloguj się

Login lub email Hasło


Przypomnij hasło.
Załóż profil za darmo.

 

Najpopularniejsze przepisy

Smażony ser pleśniowy - przepis Zupa fasolowa  z mięsem - przepis Kotlety mielone z kaszą - przepis Kluski ziemniaczane - przepis Bitki - przepis Pyszna zupa po mediolańsku na zimowe wieczory - przepis Biała kiełbasa - przepis Kurczak z ryżem - przepis Sałatka z paluszków krabowych (surimi) - przepis

 

Smażony ser pleśniowy

Zupa fasolowa z mięsem

Kotlety mielone z kaszą

Kluski ziemniaczane

Bitki

Pyszna zupa po mediolańsku na zimowe wieczory

Biała kiełbasa

Kurczak z ryżem

Sałatka z paluszków krabowych (surimi)