zdjecia rodzinne

Matjas z pestkami granatu


Składniki:

- 25 dag matjasów
- 3 łyżki majonezu
- 2 łyżki jogurtu naturalnego
- 1 dojrzały granat
- 2-3 gałązki koperku
- pieprz grubo mielony

Wykonanie:

Matjasa a’la łosoś pokroić na średnie cząstki.
Majonez wymieszać z jogurtem i połączyć ze śledziami. Doprawić do smaku grubo zmielonym pieprzem.

Całość wyłożyć na talerzyk, posypać obficie pestkami granatu. Potrawę można również udekorować gałązkami koperku.

Kategorie: rybyprzekąskisałatki i surówkiBoże Narodzenie

Dodaj przepis do ulubionych


Skomentuj przepis:


Podpis: Zdjęcie:

Komentarze:


Gość , 2010-11-16
Danie godne polecenia. Pychotka!!!!!!


Zaloguj się

Login lub email Hasło


Przypomnij hasło.
Załóż profil za darmo.

 

Najpopularniejsze przepisy

Pasta krewetkowa do pieczywa - przepis Kotlety  schabowe z cebulką - przepis Smażony ser pleśniowy - przepis Kapusta ,,młoda,, (wiosenna) - przepis Zupa fasolowa  z mięsem - przepis Bitki - przepis Pasztet z indyka - przepis Kluski ziemniaczane - przepis Zupa-krem z brokułami w roli głównej - przepis

 

Pasta krewetkowa do pieczywa

Kotlety schabowe z cebulką

Smażony ser pleśniowy

Kapusta ,,młoda,, (wiosenna)

Zupa fasolowa z mięsem

Bitki

Pasztet z indyka

Kluski ziemniaczane

Zupa-krem z brokułami w roli głównej