zdjecia rodzinne

Koktajl Witaminowy Kopniak


Składniki:

120 ml soku z kiszonej kapusty
60 ml 100 % soku z buraków
30 ml soku z cytryny

Wykonanie:

Wszystkie składniki wymieszać w shakerze z dużą ilością lodu, następnie przelać wszystko do szkła schłodzonego 3-4 kostkami lodu.
Szkło: long drink
Dekoracja: burak czerwony, marchewka, papryczka chili


Kategorie: wegetariańskiedla diabetykównapoje

Dodaj przepis do ulubionych


Skomentuj przepis:


Podpis: Zdjęcie:

Komentarze:




Zaloguj się

Login lub email Hasło


Przypomnij hasło.
Załóż profil za darmo.

 

Najpopularniejsze przepisy

Pasta krewetkowa do pieczywa - przepis Kapusta z grochem - przepis Smażony ser pleśniowy - przepis Zrazy zawijane z polędwicy wołowej  - przepis Zapiekanka śródziemnomorska - przepis Zupa-krem z brokułami w roli głównej - przepis Pieczywo czosnkowe - przepis Pyszna zupa po mediolańsku na zimowe wieczory - przepis Kotlety  schabowe z cebulką - przepis

 

Pasta krewetkowa do pieczywa

Kapusta z grochem

Smażony ser pleśniowy

Zrazy zawijane z polędwicy wołowej

Zapiekanka śródziemnomorska

Zupa-krem z brokułami w roli głównej

Pieczywo czosnkowe

Pyszna zupa po mediolańsku na zimowe wieczory

Kotlety schabowe z cebulką