zdjecia rodzinne

Kolorowa sałatka śledziowa


Składniki:

400g matjasa
100g czarnych oliwek bez pestki
150g sera żółtego
1 mała papryka czerwona
1 mała papryka żółta
2 garście rukoli
1 łyżka słonecznika łuskanego
pieprz kolorowy
sok z ½ cytryny
2 łyżki oliwy z oliwek

Wykonanie:

1. Matjasy, ser żółty i papryki pokroić w dwucentymetrową kostkę.
2. Dodać oliwki, rukolę i słonecznik.
3.Doprawić kolorowym mielonym pieprzem i sokiem z cytryny.
4. Całość polać oliwą i wymieszać


Kategorie: rybyprzekąskisałatki i surówki

Dodaj przepis do ulubionych


Skomentuj przepis:


Podpis: Zdjęcie:

Komentarze:


pochmurny82 , 2014-02-26
Świetny, szybki przepis :)
Gość , 2011-10-01
bardzo mi sie podoba i na pewno skorzystam !


Zaloguj się

Login lub email Hasło


Przypomnij hasło.
Załóż profil za darmo.

 

Najpopularniejsze przepisy

Chleb na drożdżach - przepis Kluski ziemniaczane - przepis Zrazy zawijane z polędwicy wołowej  - przepis Sałatka z paluszków krabowych (surimi) - przepis Pyszna zupa po mediolańsku na zimowe wieczory - przepis Zapiekanka śródziemnomorska - przepis Zupa fasolowa  z mięsem - przepis Pasta krewetkowa do pieczywa - przepis Kotlety  schabowe z cebulką - przepis

 

Chleb na drożdżach

Kluski ziemniaczane

Zrazy zawijane z polędwicy wołowej

Sałatka z paluszków krabowych (surimi)

Pyszna zupa po mediolańsku na zimowe wieczory

Zapiekanka śródziemnomorska

Zupa fasolowa z mięsem

Pasta krewetkowa do pieczywa

Kotlety schabowe z cebulką