zdjecia rodzinne

Zapiekanki Teściowej


Składniki:

Kilka bułek
żółty ser
pieczarki
cebula
oliwa
masło
sól
pieprz

Wykonanie:

Na oliwie zeszklić drobno pokrojoną cebulę. Dodać pokrojone pieczarki. Sól, pieprz do smaku i chwilę razem podusić. Na przekrojone i posmarowane masłem bułki nakładamy farsz z pieczarek i posypujemy startym serem. Wkładamy do piekarnika (180 st. C) na ok 10 minut. Podawać koniecznie z piwem ;)
Nie podaję ilości - wszystko zależy ilu będzie chętnych :)

Kategorie: zapiekanki

Dodaj przepis do ulubionych


Skomentuj przepis:


Podpis: Zdjęcie:

Komentarze:




Zaloguj się

Login lub email Hasło


Przypomnij hasło.
Załóż profil za darmo.

 

Najpopularniejsze przepisy

Zupa fasolowo-buraczkowa babci - przepis Zupa fasolowa  z mięsem - przepis Bitki - przepis Pyszna zupa po mediolańsku na zimowe wieczory - przepis Kapusta z grochem - przepis Kotlety  schabowe z cebulką - przepis Zupa-krem z brokułami w roli głównej - przepis Sałatka z paluszków krabowych (surimi) - przepis Włoski chlebek a'la pizza - przepis

 

Zupa fasolowo-buraczkowa babci

Zupa fasolowa z mięsem

Bitki

Pyszna zupa po mediolańsku na zimowe wieczory

Kapusta z grochem

Kotlety schabowe z cebulką

Zupa-krem z brokułami w roli głównej

Sałatka z paluszków krabowych (surimi)

Włoski chlebek a'la pizza