zdjecia rodzinne

Zapiekanki Teściowej


Składniki:

Kilka bułek
żółty ser
pieczarki
cebula
oliwa
masło
sól
pieprz

Wykonanie:

Na oliwie zeszklić drobno pokrojoną cebulę. Dodać pokrojone pieczarki. Sól, pieprz do smaku i chwilę razem podusić. Na przekrojone i posmarowane masłem bułki nakładamy farsz z pieczarek i posypujemy startym serem. Wkładamy do piekarnika (180 st. C) na ok 10 minut. Podawać koniecznie z piwem ;)
Nie podaję ilości - wszystko zależy ilu będzie chętnych :)

Kategorie: zapiekanki

Dodaj przepis do ulubionych


Skomentuj przepis:


Podpis: Zdjęcie:

Komentarze:




Zaloguj się

Login lub email Hasło


Przypomnij hasło.
Załóż profil za darmo.

 

Najpopularniejsze przepisy

Pasta krewetkowa do pieczywa - przepis Krokiety z kapustą i grzybami - przepis Zapiekanka śródziemnomorska - przepis Zupa fasolowo-buraczkowa babci - przepis Lazania z mięsem - przepis Śledzie w oleju - przepis Zupa fasolowa  z mięsem - przepis Pieczywo czosnkowe - przepis Pyszna zupa po mediolańsku na zimowe wieczory - przepis

 

Pasta krewetkowa do pieczywa

Krokiety z kapustą i grzybami

Zapiekanka śródziemnomorska

Zupa fasolowo-buraczkowa babci

Lazania z mięsem

Śledzie w oleju

Zupa fasolowa z mięsem

Pieczywo czosnkowe

Pyszna zupa po mediolańsku na zimowe wieczory