zdjecia rodzinne

Sznycelki wieprzowe


Składniki:

schab
cebula
mąka
sól
pieprz
oliwa

Wykonanie:

Cebulę (najlepiej klika) zeszklić na oliwie (najlepiej na osobnej patelni lub rondlu). Schab pokroić i mocno rozbić. Posolić , ....popieprzyć ;), obficie obtoczyć w mące. Obsmażyć z 2 stron (chwilkę). Mięso przełożyć do rondla z cebulą i dusić kilka minut. Według mnie podgrzane na drugi dzień są jeszcze lepsze.

Kategorie: mięsa

Dodaj przepis do ulubionych


Skomentuj przepis:


Podpis: Zdjęcie:

Komentarze:




Zaloguj się

Login lub email Hasło


Przypomnij hasło.
Załóż profil za darmo.

 

Najpopularniejsze przepisy

Bitki - przepis Włoski chlebek a'la pizza - przepis Pasztet z indyka - przepis Kluski ziemniaczane - przepis Kapusta z grochem - przepis Sałatka z paluszków krabowych (surimi) - przepis Pasta krewetkowa do pieczywa - przepis Krokiety z kapustą i grzybami - przepis Kapusta ,,młoda,, (wiosenna) - przepis

 

Bitki

Włoski chlebek a'la pizza

Pasztet z indyka

Kluski ziemniaczane

Kapusta z grochem

Sałatka z paluszków krabowych (surimi)

Pasta krewetkowa do pieczywa

Krokiety z kapustą i grzybami

Kapusta ,,młoda,, (wiosenna)