zdjecia rodzinne

Sznycelki wieprzowe


Składniki:

schab
cebula
mąka
sól
pieprz
oliwa

Wykonanie:

Cebulę (najlepiej klika) zeszklić na oliwie (najlepiej na osobnej patelni lub rondlu). Schab pokroić i mocno rozbić. Posolić , ....popieprzyć ;), obficie obtoczyć w mące. Obsmażyć z 2 stron (chwilkę). Mięso przełożyć do rondla z cebulą i dusić kilka minut. Według mnie podgrzane na drugi dzień są jeszcze lepsze.

Kategorie: mięsa

Dodaj przepis do ulubionych


Skomentuj przepis:


Podpis: Zdjęcie:

Komentarze:




Zaloguj się

Login lub email Hasło


Przypomnij hasło.
Załóż profil za darmo.

 

Najpopularniejsze przepisy

Fasolka po bretońsku - przepis Smażony ser pleśniowy - przepis Zrazy zawijane z polędwicy wołowej  - przepis Zupa fasolowo-buraczkowa babci - przepis Sałatka z paluszków krabowych (surimi) - przepis Włoski chlebek a'la pizza - przepis Kotlety  schabowe z cebulką - przepis Zupa-krem z brokułami w roli głównej - przepis Kapusta ,,młoda,, (wiosenna) - przepis

 

Fasolka po bretońsku

Smażony ser pleśniowy

Zrazy zawijane z polędwicy wołowej

Zupa fasolowo-buraczkowa babci

Sałatka z paluszków krabowych (surimi)

Włoski chlebek a'la pizza

Kotlety schabowe z cebulką

Zupa-krem z brokułami w roli głównej

Kapusta ,,młoda,, (wiosenna)