zdjecia rodzinne

"malarski tort 3 bit"


Składniki:

3 opakowania krówki w puszce,
10 opakowań herbatników,3 budynie waniliowe,margarynę,śmietana kremówka 36% dżem z czarnej porzeczki ,2x bita śmietana rodzynki migdały i pendzelek malarski

Wykonanie:

zmiksować krówkę,położyć ją na ciasto ( ciasto trzeba zrobić samemu),położyć herbatniki można je namoczyć i dopiero położyć,razem z margaryną zmiksować budyń, masę położyć oczywiście na cieście , zmiksować śmietanę i położyć ją na ciasto ,ubić bitą śmietanę i rossmarować ją po cieście,na kremie położyć pendzelek malarski , a obokjego posypać rodzynki i migdały

Kategorie: ciasta

Dodaj przepis do ulubionych


Skomentuj przepis:


Podpis: Zdjęcie:

Komentarze:


Bree van de Cook , 2011-05-28
Nie chcę się czepiać, ale jak widzę taką polszczyznę to choćby tort był przepyszny nie mam ochoty go wykonać. Co to za wyrazy pendzel , nastempnie, masakra jakaś!!!!
Gość , 2011-05-26
daj fotki
karp18 , 2011-05-26
proszę nie jeść pendzelka ani jego miejsca a pendzelek musi być do farp plakatowych
karp18 , 2011-05-26
zapraszam do spróbowania jes ekstra :)


Zaloguj się

Login lub email Hasło


Przypomnij hasło.
Załóż profil za darmo.

 

Najpopularniejsze przepisy

Sałatka z paluszków krabowych (surimi) - przepis Kapusta z grochem - przepis Lazania z mięsem - przepis Kluski ziemniaczane - przepis Krokiety z kapustą i grzybami - przepis Kotlety  schabowe z cebulką - przepis Biała kiełbasa - przepis Zrazy zawijane z polędwicy wołowej  - przepis Pieczywo czosnkowe - przepis

 

Sałatka z paluszków krabowych (surimi)

Kapusta z grochem

Lazania z mięsem

Kluski ziemniaczane

Krokiety z kapustą i grzybami

Kotlety schabowe z cebulką

Biała kiełbasa

Zrazy zawijane z polędwicy wołowej

Pieczywo czosnkowe