zdjecia rodzinne

Carpaccio herbaciane


Składniki:

200 g polędwicy wołowej
20 ml oliwy z oliwek
50 g oliwek
50 g kaparów
1 pęczek ruccoli
50 g parmezanu
sól i pieprz czarny mielony
1 łyżeczka Herbaty czarnej liściastej Irving Daily Superior

Wykonanie:

Mięso natrzeć herbatą, solą i pieprzem. Lekko zamrozić. Kroić cieniutkie plastry, układać na talerzu, posmarować oliwą z oliwek, posypać płatkami parmezanu, kaparami, oliwkami. Na wierzchu ułożyć ruccolę.

Kategorie: mięsaprzekąski

Dodaj przepis do ulubionych


Skomentuj przepis:


Podpis: Zdjęcie:

Komentarze:


Gość , 2011-09-30
wow


Zaloguj się

Login lub email Hasło


Przypomnij hasło.
Załóż profil za darmo.

 

Najpopularniejsze przepisy

Sałatka z paluszków krabowych (surimi) - przepis Zupa fasolowa  z mięsem - przepis Kotlety mielone z kaszą - przepis Kapusta ,,młoda,, (wiosenna) - przepis Kurczak z ryżem - przepis Kapusta z grochem - przepis Bitki - przepis Zupa fasolowo-buraczkowa babci - przepis Zrazy zawijane z polędwicy wołowej  - przepis

 

Sałatka z paluszków krabowych (surimi)

Zupa fasolowa z mięsem

Kotlety mielone z kaszą

Kapusta ,,młoda,, (wiosenna)

Kurczak z ryżem

Kapusta z grochem

Bitki

Zupa fasolowo-buraczkowa babci

Zrazy zawijane z polędwicy wołowej