zdjecia rodzinne

Kanapki na pieczywie chrupkim z pastą serowo szpinakową i łososiem


Składniki:

- 250g półtłustego twarogu
- 100g rozdrobnionego szpinaku mrożonego
- 3 łyżki kwaśniej śmietany
- 3 ząbki czosnku
- 100g łososia wędzonego w plasterkach
- pieczywo chrupkie
- pomidorki koktajlowe
- sól do smaku

Wykonanie:

Twaróg połączyć ze śmietaną, rozmrożonym szpinakiem i wyciśniętym przez praskę czosnkiem. Doprawić do smaku solą. Na kromeczki pieczywa wyłożyć powstała pastę, na pastę pokrojonego w paseczki łososia i pokrojone na cząstki pomidorki koktajlowe.
Smacznego!


Kategorie: przekąski

Dodaj przepis do ulubionych


Skomentuj przepis:


Podpis: Zdjęcie:

Komentarze:


Gosiaczek , 2011-12-03
Wyprobowalam super
Gosiaczek , 2011-12-03
Wyprobowalam super


Zaloguj się

Login lub email Hasło


Przypomnij hasło.
Załóż profil za darmo.

 

Najpopularniejsze przepisy

Kluski ziemniaczane - przepis Biała kiełbasa - przepis Kotlety  schabowe z cebulką - przepis Pyszna zupa po mediolańsku na zimowe wieczory - przepis Kapusta z grochem - przepis Lazania z mięsem - przepis Zupa fasolowo-buraczkowa babci - przepis Fasolka po bretońsku - przepis Zapiekanka śródziemnomorska - przepis

 

Kluski ziemniaczane

Biała kiełbasa

Kotlety schabowe z cebulką

Pyszna zupa po mediolańsku na zimowe wieczory

Kapusta z grochem

Lazania z mięsem

Zupa fasolowo-buraczkowa babci

Fasolka po bretońsku

Zapiekanka śródziemnomorska