zdjecia rodzinne

Kanapki na pieczywie chrupkim z pastą serowo szpinakową i łososiem


Składniki:

- 250g półtłustego twarogu
- 100g rozdrobnionego szpinaku mrożonego
- 3 łyżki kwaśniej śmietany
- 3 ząbki czosnku
- 100g łososia wędzonego w plasterkach
- pieczywo chrupkie
- pomidorki koktajlowe
- sól do smaku

Wykonanie:

Twaróg połączyć ze śmietaną, rozmrożonym szpinakiem i wyciśniętym przez praskę czosnkiem. Doprawić do smaku solą. Na kromeczki pieczywa wyłożyć powstała pastę, na pastę pokrojonego w paseczki łososia i pokrojone na cząstki pomidorki koktajlowe.
Smacznego!


Kategorie: przekąski

Dodaj przepis do ulubionych


Skomentuj przepis:


Podpis: Zdjęcie:

Komentarze:


Gosiaczek , 2011-12-03
Wyprobowalam super
Gosiaczek , 2011-12-03
Wyprobowalam super


Zaloguj się

Login lub email Hasło


Przypomnij hasło.
Załóż profil za darmo.

 

Najpopularniejsze przepisy

Krokiety z kapustą i grzybami - przepis Kluski ziemniaczane - przepis Pasta krewetkowa do pieczywa - przepis Bitki - przepis Kotlety mielone z kaszą - przepis Pyszna zupa po mediolańsku na zimowe wieczory - przepis Fasolka po bretońsku - przepis Smażony ser pleśniowy - przepis Zrazy zawijane z polędwicy wołowej  - przepis

 

Krokiety z kapustą i grzybami

Kluski ziemniaczane

Pasta krewetkowa do pieczywa

Bitki

Kotlety mielone z kaszą

Pyszna zupa po mediolańsku na zimowe wieczory

Fasolka po bretońsku

Smażony ser pleśniowy

Zrazy zawijane z polędwicy wołowej