zdjecia rodzinne

Kanapki na pieczywie chrupkim z pastą serowo szpinakową i łososiem


Składniki:

- 250g półtłustego twarogu
- 100g rozdrobnionego szpinaku mrożonego
- 3 łyżki kwaśniej śmietany
- 3 ząbki czosnku
- 100g łososia wędzonego w plasterkach
- pieczywo chrupkie
- pomidorki koktajlowe
- sól do smaku

Wykonanie:

Twaróg połączyć ze śmietaną, rozmrożonym szpinakiem i wyciśniętym przez praskę czosnkiem. Doprawić do smaku solą. Na kromeczki pieczywa wyłożyć powstała pastę, na pastę pokrojonego w paseczki łososia i pokrojone na cząstki pomidorki koktajlowe.
Smacznego!


Kategorie: przekąski

Dodaj przepis do ulubionych


Skomentuj przepis:


Podpis: Zdjęcie:

Komentarze:


Gosiaczek , 2011-12-03
Wyprobowalam super
Gosiaczek , 2011-12-03
Wyprobowalam super


Zaloguj się

Login lub email Hasło


Przypomnij hasło.
Załóż profil za darmo.

 

Najpopularniejsze przepisy

Kotlety mielone z kaszą - przepis Biała kiełbasa - przepis Śledzie w oleju - przepis Lazania z mięsem - przepis Pyszna zupa po mediolańsku na zimowe wieczory - przepis Zapiekanka śródziemnomorska - przepis Zupa fasolowa  z mięsem - przepis Sałatka z paluszków krabowych (surimi) - przepis Smażony ser pleśniowy - przepis

 

Kotlety mielone z kaszą

Biała kiełbasa

Śledzie w oleju

Lazania z mięsem

Pyszna zupa po mediolańsku na zimowe wieczory

Zapiekanka śródziemnomorska

Zupa fasolowa z mięsem

Sałatka z paluszków krabowych (surimi)

Smażony ser pleśniowy