zdjecia rodzinne

Pasta herbaciany łosoś


Składniki:

200 g łososia wędzonego (bez ości i skóry)
50 g miękkiego masła
2 łyżeczki świeżego, posiekanego koperku
sól i pieprz do smaku
2 saszetki Herbaty Zielonej Cytrynowej Irving

Wykonanie:

Włożyć razem plastry łososia, masło, zawartość torebek herbacianych, łyżkę wody i koperek do miksera. Następnie całość zmiksować, aż do uzyskania jednolitego koloru. Podawać na talerzach z chlebem.

Kategorie: rybyprzekąski

Dodaj przepis do ulubionych


Skomentuj przepis:


Podpis: Zdjęcie:

Komentarze:




Zaloguj się

Login lub email Hasło


Przypomnij hasło.
Załóż profil za darmo.

 

Najpopularniejsze przepisy

Smażony ser pleśniowy - przepis Zupa fasolowo-buraczkowa babci - przepis Kapusta ,,młoda,, (wiosenna) - przepis Pasztet z indyka - przepis Zupa-krem z brokułami w roli głównej - przepis Zapiekanka śródziemnomorska - przepis Kotlety  schabowe z cebulką - przepis Kapusta z grochem - przepis Pasta krewetkowa do pieczywa - przepis

 

Smażony ser pleśniowy

Zupa fasolowo-buraczkowa babci

Kapusta ,,młoda,, (wiosenna)

Pasztet z indyka

Zupa-krem z brokułami w roli głównej

Zapiekanka śródziemnomorska

Kotlety schabowe z cebulką

Kapusta z grochem

Pasta krewetkowa do pieczywa