zdjecia rodzinne

Pasta herbaciany łosoś


Składniki:

200 g łososia wędzonego (bez ości i skóry)
50 g miękkiego masła
2 łyżeczki świeżego, posiekanego koperku
sól i pieprz do smaku
2 saszetki Herbaty Zielonej Cytrynowej Irving

Wykonanie:

Włożyć razem plastry łososia, masło, zawartość torebek herbacianych, łyżkę wody i koperek do miksera. Następnie całość zmiksować, aż do uzyskania jednolitego koloru. Podawać na talerzach z chlebem.

Kategorie: rybyprzekąski

Dodaj przepis do ulubionych


Skomentuj przepis:


Podpis: Zdjęcie:

Komentarze:




Zaloguj się

Login lub email Hasło


Przypomnij hasło.
Załóż profil za darmo.

 

Najpopularniejsze przepisy

Śledzie w oleju - przepis Smażony ser pleśniowy - przepis Kluski ziemniaczane - przepis Biała kiełbasa - przepis Pyszna zupa po mediolańsku na zimowe wieczory - przepis Kotlety mielone z kaszą - przepis Bitki - przepis Chleb na drożdżach - przepis Pasta krewetkowa do pieczywa - przepis

 

Śledzie w oleju

Smażony ser pleśniowy

Kluski ziemniaczane

Biała kiełbasa

Pyszna zupa po mediolańsku na zimowe wieczory

Kotlety mielone z kaszą

Bitki

Chleb na drożdżach

Pasta krewetkowa do pieczywa