zdjecia rodzinne

Pasta herbaciany łosoś


Składniki:

200 g łososia wędzonego (bez ości i skóry)
50 g miękkiego masła
2 łyżeczki świeżego, posiekanego koperku
sól i pieprz do smaku
2 saszetki Herbaty Zielonej Cytrynowej Irving

Wykonanie:

Włożyć razem plastry łososia, masło, zawartość torebek herbacianych, łyżkę wody i koperek do miksera. Następnie całość zmiksować, aż do uzyskania jednolitego koloru. Podawać na talerzach z chlebem.

Kategorie: rybyprzekąski

Dodaj przepis do ulubionych


Skomentuj przepis:


Podpis: Zdjęcie:

Komentarze:




Zaloguj się

Login lub email Hasło


Przypomnij hasło.
Załóż profil za darmo.

 

Najpopularniejsze przepisy

Pieczywo czosnkowe - przepis Zrazy zawijane z polędwicy wołowej  - przepis Kapusta z grochem - przepis Zupa fasolowa  z mięsem - przepis Kluski ziemniaczane - przepis Lazania z mięsem - przepis Śledzie w oleju - przepis Chleb na drożdżach - przepis Włoski chlebek a'la pizza - przepis

 

Pieczywo czosnkowe

Zrazy zawijane z polędwicy wołowej

Kapusta z grochem

Zupa fasolowa z mięsem

Kluski ziemniaczane

Lazania z mięsem

Śledzie w oleju

Chleb na drożdżach

Włoski chlebek a'la pizza