zdjecia rodzinne

Pasta herbaciany łosoś


Składniki:

200 g łososia wędzonego (bez ości i skóry)
50 g miękkiego masła
2 łyżeczki świeżego, posiekanego koperku
sól i pieprz do smaku
2 saszetki Herbaty Zielonej Cytrynowej Irving

Wykonanie:

Włożyć razem plastry łososia, masło, zawartość torebek herbacianych, łyżkę wody i koperek do miksera. Następnie całość zmiksować, aż do uzyskania jednolitego koloru. Podawać na talerzach z chlebem.

Kategorie: rybyprzekąski

Dodaj przepis do ulubionych


Skomentuj przepis:


Podpis: Zdjęcie:

Komentarze:




Zaloguj się

Login lub email Hasło


Przypomnij hasło.
Załóż profil za darmo.

 

Najpopularniejsze przepisy

Zupa fasolowo-buraczkowa babci - przepis Kapusta ,,młoda,, (wiosenna) - przepis Lazania z mięsem - przepis Smażony ser pleśniowy - przepis Bitki - przepis Zrazy zawijane z polędwicy wołowej  - przepis Śledzie w oleju - przepis Kurczak z ryżem - przepis Biała kiełbasa - przepis

 

Zupa fasolowo-buraczkowa babci

Kapusta ,,młoda,, (wiosenna)

Lazania z mięsem

Smażony ser pleśniowy

Bitki

Zrazy zawijane z polędwicy wołowej

Śledzie w oleju

Kurczak z ryżem

Biała kiełbasa