zdjecia rodzinne

Pasta herbaciany łosoś


Składniki:

200 g łososia wędzonego (bez ości i skóry)
50 g miękkiego masła
2 łyżeczki świeżego, posiekanego koperku
sól i pieprz do smaku
2 saszetki Herbaty Zielonej Cytrynowej Irving

Wykonanie:

Włożyć razem plastry łososia, masło, zawartość torebek herbacianych, łyżkę wody i koperek do miksera. Następnie całość zmiksować, aż do uzyskania jednolitego koloru. Podawać na talerzach z chlebem.

Kategorie: rybyprzekąski

Dodaj przepis do ulubionych


Skomentuj przepis:


Podpis: Zdjęcie:

Komentarze:




Zaloguj się

Login lub email Hasło


Przypomnij hasło.
Załóż profil za darmo.

 

Najpopularniejsze przepisy

Pyszna zupa po mediolańsku na zimowe wieczory - przepis Lazania z mięsem - przepis Zupa fasolowo-buraczkowa babci - przepis Zupa fasolowa  z mięsem - przepis Sałatka z paluszków krabowych (surimi) - przepis Kapusta z grochem - przepis Smażony ser pleśniowy - przepis Zupa-krem z brokułami w roli głównej - przepis Biała kiełbasa - przepis

 

Pyszna zupa po mediolańsku na zimowe wieczory

Lazania z mięsem

Zupa fasolowo-buraczkowa babci

Zupa fasolowa z mięsem

Sałatka z paluszków krabowych (surimi)

Kapusta z grochem

Smażony ser pleśniowy

Zupa-krem z brokułami w roli głównej

Biała kiełbasa