zdjecia rodzinne

Pasta herbaciany łosoś


Składniki:

200 g łososia wędzonego (bez ości i skóry)
50 g miękkiego masła
2 łyżeczki świeżego, posiekanego koperku
sól i pieprz do smaku
2 saszetki Herbaty Zielonej Cytrynowej Irving

Wykonanie:

Włożyć razem plastry łososia, masło, zawartość torebek herbacianych, łyżkę wody i koperek do miksera. Następnie całość zmiksować, aż do uzyskania jednolitego koloru. Podawać na talerzach z chlebem.

Kategorie: rybyprzekąski

Dodaj przepis do ulubionych


Skomentuj przepis:


Podpis: Zdjęcie:

Komentarze:




Zaloguj się

Login lub email Hasło


Przypomnij hasło.
Załóż profil za darmo.

 

Najpopularniejsze przepisy

Sałatka z paluszków krabowych (surimi) - przepis Kapusta ,,młoda,, (wiosenna) - przepis Zupa-krem z brokułami w roli głównej - przepis Biała kiełbasa - przepis Zapiekanka śródziemnomorska - przepis Bitki - przepis Zrazy zawijane z polędwicy wołowej  - przepis Włoski chlebek a'la pizza - przepis Lazania z mięsem - przepis

 

Sałatka z paluszków krabowych (surimi)

Kapusta ,,młoda,, (wiosenna)

Zupa-krem z brokułami w roli głównej

Biała kiełbasa

Zapiekanka śródziemnomorska

Bitki

Zrazy zawijane z polędwicy wołowej

Włoski chlebek a'la pizza

Lazania z mięsem