zdjecia rodzinne

HERBACIANA PINA COLADA


Składniki:


Herbata zielona Ananasowa - 4 saszetki
Mleko kokosowe - 400 ml
Ananas - 1 szt.
Limonka - 1 szt.
Cukier brązowy - 2 łyżeczki
Kokos -1 szt.

Wykonanie:

Herbatę IRVING zaparzyć w 0,5 l wody o temperaturze 80 stopni. Dobrze schłodzić. Ananasa obrać, wyciąć rdzeń
i pokroić na drobne kawałki. Herbatę i mleko kokosowe wlać do blendera, dorzucić ananasa, doprawić sokiem z limonki
i brązowym cukrem - delikatnie zmiksować. Herbatę podawać z kruszonym lodem z wiórkami świeżego kokosa.


Kategorie: deserynapoje

Dodaj przepis do ulubionych


Skomentuj przepis:


Podpis: Zdjęcie:

Komentarze:




Zaloguj się

Login lub email Hasło


Przypomnij hasło.
Załóż profil za darmo.

 

Najpopularniejsze przepisy

Pasztet z indyka - przepis Śledzie w oleju - przepis Bitki - przepis Włoski chlebek a'la pizza - przepis Zupa-krem z brokułami w roli głównej - przepis Pieczywo czosnkowe - przepis Zapiekanka śródziemnomorska - przepis Pasta krewetkowa do pieczywa - przepis Kotlety mielone z kaszą - przepis

 

Pasztet z indyka

Śledzie w oleju

Bitki

Włoski chlebek a'la pizza

Zupa-krem z brokułami w roli głównej

Pieczywo czosnkowe

Zapiekanka śródziemnomorska

Pasta krewetkowa do pieczywa

Kotlety mielone z kaszą