zdjecia rodzinne

HERBACIANA PINA COLADA


Składniki:


Herbata zielona Ananasowa - 4 saszetki
Mleko kokosowe - 400 ml
Ananas - 1 szt.
Limonka - 1 szt.
Cukier brązowy - 2 łyżeczki
Kokos -1 szt.

Wykonanie:

Herbatę IRVING zaparzyć w 0,5 l wody o temperaturze 80 stopni. Dobrze schłodzić. Ananasa obrać, wyciąć rdzeń
i pokroić na drobne kawałki. Herbatę i mleko kokosowe wlać do blendera, dorzucić ananasa, doprawić sokiem z limonki
i brązowym cukrem - delikatnie zmiksować. Herbatę podawać z kruszonym lodem z wiórkami świeżego kokosa.


Kategorie: deserynapoje

Dodaj przepis do ulubionych


Skomentuj przepis:


Podpis: Zdjęcie:

Komentarze:




Zaloguj się

Login lub email Hasło


Przypomnij hasło.
Załóż profil za darmo.

 

Najpopularniejsze przepisy

Pasztet z indyka - przepis Kotlety  schabowe z cebulką - przepis Kapusta z grochem - przepis Śledzie w oleju - przepis Pasta krewetkowa do pieczywa - przepis Pieczywo czosnkowe - przepis Lazania z mięsem - przepis Zrazy zawijane z polędwicy wołowej  - przepis Smażony ser pleśniowy - przepis

 

Pasztet z indyka

Kotlety schabowe z cebulką

Kapusta z grochem

Śledzie w oleju

Pasta krewetkowa do pieczywa

Pieczywo czosnkowe

Lazania z mięsem

Zrazy zawijane z polędwicy wołowej

Smażony ser pleśniowy