zdjecia rodzinne

Idziemy na jagody! Wakacyjne tagliatelle z jagodami i serem


Składniki:

Makaron Międzybrodzki wstążki
Twarożek śmietankowy mielony
Masło
Jagody
Cukier do smaku

Wykonanie:

Makaron gotować w osolonej wodzie około 8 – 11 min. Po ugotowaniu zahartować i odcedzić. Masło roztopić, a następnie wymieszać z pokruszonym twarogiem i cukrem. Do tak przygotowanego sera przesypać makaronowe wstążki i wymieszać. Całość przełożyć na talerz i posypać jagodami.

Smacznego!



Kategorie: mięsa

Dodaj przepis do ulubionych


Skomentuj przepis:


Podpis: Zdjęcie:

Komentarze:


Gość , 2012-08-02
to zdjęcie to raczej nie do tego przepisu


Zaloguj się

Login lub email Hasło


Przypomnij hasło.
Załóż profil za darmo.

 

Najpopularniejsze przepisy

Sałatka z paluszków krabowych (surimi) - przepis Kotlety  schabowe z cebulką - przepis Krokiety z kapustą i grzybami - przepis Śledzie w oleju - przepis Smażony ser pleśniowy - przepis Kluski ziemniaczane - przepis Zrazy zawijane z polędwicy wołowej  - przepis Zupa fasolowo-buraczkowa babci - przepis Pyszna zupa po mediolańsku na zimowe wieczory - przepis

 

Sałatka z paluszków krabowych (surimi)

Kotlety schabowe z cebulką

Krokiety z kapustą i grzybami

Śledzie w oleju

Smażony ser pleśniowy

Kluski ziemniaczane

Zrazy zawijane z polędwicy wołowej

Zupa fasolowo-buraczkowa babci

Pyszna zupa po mediolańsku na zimowe wieczory