zdjecia rodzinne

Idziemy na jagody! Wakacyjne tagliatelle z jagodami i serem


Składniki:

Makaron Międzybrodzki wstążki
Twarożek śmietankowy mielony
Masło
Jagody
Cukier do smaku

Wykonanie:

Makaron gotować w osolonej wodzie około 8 – 11 min. Po ugotowaniu zahartować i odcedzić. Masło roztopić, a następnie wymieszać z pokruszonym twarogiem i cukrem. Do tak przygotowanego sera przesypać makaronowe wstążki i wymieszać. Całość przełożyć na talerz i posypać jagodami.

Smacznego!



Kategorie: mięsa

Dodaj przepis do ulubionych


Skomentuj przepis:


Podpis: Zdjęcie:

Komentarze:


Gość , 2012-08-02
to zdjęcie to raczej nie do tego przepisu


Zaloguj się

Login lub email Hasło


Przypomnij hasło.
Załóż profil za darmo.

 

Najpopularniejsze przepisy

Biała kiełbasa - przepis Pieczywo czosnkowe - przepis Bitki - przepis Kapusta z grochem - przepis Kotlety  schabowe z cebulką - przepis Zupa fasolowa  z mięsem - przepis Zupa fasolowo-buraczkowa babci - przepis Kurczak z ryżem - przepis Smażony ser pleśniowy - przepis

 

Biała kiełbasa

Pieczywo czosnkowe

Bitki

Kapusta z grochem

Kotlety schabowe z cebulką

Zupa fasolowa z mięsem

Zupa fasolowo-buraczkowa babci

Kurczak z ryżem

Smażony ser pleśniowy