zdjecia rodzinne

Śniadaniowa pasta z Paryżanek


Składniki:

- 4 Paryżanki;
- 2 serki topione;
- 2 łyżki majonezu;
- szczypior, pieprz.

Wykonanie:

Paryżanki bardzo drobno pokroić. Serek topiony rozgnieść widelcem i wymieszać z majonezem i Paryżankami. Następnie dodać drobno posiekany szczypiorek. Doprawić pieprzem i jeszcze raz wymieszać. Pasta wyśmienicie smakuje na francuskiej bagietce.

Kategorie: sosy i pasty

Dodaj przepis do ulubionych


Skomentuj przepis:


Podpis: Zdjęcie:

Komentarze:




Zaloguj się

Login lub email Hasło


Przypomnij hasło.
Załóż profil za darmo.

 

Najpopularniejsze przepisy

Pasztet z indyka - przepis Kotlety  schabowe z cebulką - przepis Bitki - przepis Biała kiełbasa - przepis Zapiekanka śródziemnomorska - przepis Pieczywo czosnkowe - przepis Zupa fasolowo-buraczkowa babci - przepis Krokiety z kapustą i grzybami - przepis Pyszna zupa po mediolańsku na zimowe wieczory - przepis

 

Pasztet z indyka

Kotlety schabowe z cebulką

Bitki

Biała kiełbasa

Zapiekanka śródziemnomorska

Pieczywo czosnkowe

Zupa fasolowo-buraczkowa babci

Krokiety z kapustą i grzybami

Pyszna zupa po mediolańsku na zimowe wieczory