zdjecia rodzinne

Śniadaniowa pasta z Paryżanek


Składniki:

- 4 Paryżanki;
- 2 serki topione;
- 2 łyżki majonezu;
- szczypior, pieprz.

Wykonanie:

Paryżanki bardzo drobno pokroić. Serek topiony rozgnieść widelcem i wymieszać z majonezem i Paryżankami. Następnie dodać drobno posiekany szczypiorek. Doprawić pieprzem i jeszcze raz wymieszać. Pasta wyśmienicie smakuje na francuskiej bagietce.

Kategorie: sosy i pasty

Dodaj przepis do ulubionych


Skomentuj przepis:


Podpis: Zdjęcie:

Komentarze:




Zaloguj się

Login lub email Hasło


Przypomnij hasło.
Załóż profil za darmo.

 

Najpopularniejsze przepisy

Kapusta ,,młoda,, (wiosenna) - przepis Zupa fasolowa  z mięsem - przepis Zupa fasolowo-buraczkowa babci - przepis Sałatka z paluszków krabowych (surimi) - przepis Kotlety mielone z kaszą - przepis Kapusta z grochem - przepis Fasolka po bretońsku - przepis Kluski ziemniaczane - przepis Włoski chlebek a'la pizza - przepis

 

Kapusta ,,młoda,, (wiosenna)

Zupa fasolowa z mięsem

Zupa fasolowo-buraczkowa babci

Sałatka z paluszków krabowych (surimi)

Kotlety mielone z kaszą

Kapusta z grochem

Fasolka po bretońsku

Kluski ziemniaczane

Włoski chlebek a'la pizza