zdjecia rodzinne

Śniadaniowa pasta z Paryżanek


Składniki:

- 4 Paryżanki;
- 2 serki topione;
- 2 łyżki majonezu;
- szczypior, pieprz.

Wykonanie:

Paryżanki bardzo drobno pokroić. Serek topiony rozgnieść widelcem i wymieszać z majonezem i Paryżankami. Następnie dodać drobno posiekany szczypiorek. Doprawić pieprzem i jeszcze raz wymieszać. Pasta wyśmienicie smakuje na francuskiej bagietce.

Kategorie: sosy i pasty

Dodaj przepis do ulubionych


Skomentuj przepis:


Podpis: Zdjęcie:

Komentarze:




Zaloguj się

Login lub email Hasło


Przypomnij hasło.
Załóż profil za darmo.

 

Najpopularniejsze przepisy

Kluski ziemniaczane - przepis Chleb na drożdżach - przepis Biała kiełbasa - przepis Pasta krewetkowa do pieczywa - przepis Włoski chlebek a'la pizza - przepis Zrazy zawijane z polędwicy wołowej  - przepis Krokiety z kapustą i grzybami - przepis Smażony ser pleśniowy - przepis Kotlety  schabowe z cebulką - przepis

 

Kluski ziemniaczane

Chleb na drożdżach

Biała kiełbasa

Pasta krewetkowa do pieczywa

Włoski chlebek a'la pizza

Zrazy zawijane z polędwicy wołowej

Krokiety z kapustą i grzybami

Smażony ser pleśniowy

Kotlety schabowe z cebulką