zdjecia rodzinne

Śniadaniowa pasta z Paryżanek


Składniki:

- 4 Paryżanki;
- 2 serki topione;
- 2 łyżki majonezu;
- szczypior, pieprz.

Wykonanie:

Paryżanki bardzo drobno pokroić. Serek topiony rozgnieść widelcem i wymieszać z majonezem i Paryżankami. Następnie dodać drobno posiekany szczypiorek. Doprawić pieprzem i jeszcze raz wymieszać. Pasta wyśmienicie smakuje na francuskiej bagietce.

Kategorie: sosy i pasty

Dodaj przepis do ulubionych


Skomentuj przepis:


Podpis: Zdjęcie:

Komentarze:




Zaloguj się

Login lub email Hasło


Przypomnij hasło.
Załóż profil za darmo.

 

Najpopularniejsze przepisy

Fasolka po bretońsku - przepis Kapusta ,,młoda,, (wiosenna) - przepis Zrazy zawijane z polędwicy wołowej  - przepis Krokiety z kapustą i grzybami - przepis Pyszna zupa po mediolańsku na zimowe wieczory - przepis Smażony ser pleśniowy - przepis Śledzie w oleju - przepis Kurczak z ryżem - przepis Kotlety  schabowe z cebulką - przepis

 

Fasolka po bretońsku

Kapusta ,,młoda,, (wiosenna)

Zrazy zawijane z polędwicy wołowej

Krokiety z kapustą i grzybami

Pyszna zupa po mediolańsku na zimowe wieczory

Smażony ser pleśniowy

Śledzie w oleju

Kurczak z ryżem

Kotlety schabowe z cebulką