zdjecia rodzinne

Śniadaniowa pasta z Paryżanek


Składniki:

- 4 Paryżanki;
- 2 serki topione;
- 2 łyżki majonezu;
- szczypior, pieprz.

Wykonanie:

Paryżanki bardzo drobno pokroić. Serek topiony rozgnieść widelcem i wymieszać z majonezem i Paryżankami. Następnie dodać drobno posiekany szczypiorek. Doprawić pieprzem i jeszcze raz wymieszać. Pasta wyśmienicie smakuje na francuskiej bagietce.

Kategorie: sosy i pasty

Dodaj przepis do ulubionych


Skomentuj przepis:


Podpis: Zdjęcie:

Komentarze:




Zaloguj się

Login lub email Hasło


Przypomnij hasło.
Załóż profil za darmo.

 

Najpopularniejsze przepisy

Kotlety mielone z kaszą - przepis Krokiety z kapustą i grzybami - przepis Zupa fasolowo-buraczkowa babci - przepis Smażony ser pleśniowy - przepis Pasztet z indyka - przepis Lazania z mięsem - przepis Kluski ziemniaczane - przepis Zrazy zawijane z polędwicy wołowej  - przepis Sałatka z paluszków krabowych (surimi) - przepis

 

Kotlety mielone z kaszą

Krokiety z kapustą i grzybami

Zupa fasolowo-buraczkowa babci

Smażony ser pleśniowy

Pasztet z indyka

Lazania z mięsem

Kluski ziemniaczane

Zrazy zawijane z polędwicy wołowej

Sałatka z paluszków krabowych (surimi)