zdjecia rodzinne

Żaglówki z salami


Składniki:

Salami w plasterkach
bagietka
czarne oliwki
ser pleśniowy
serek do smarowania

Wykonanie:

Bagietkę kroimy na małe kromki, każdą smarujemy serkiem. Na wykałaczkę nadziewamy brzeg plasterka salami, kawałek sera pleśniowego, oliwkę i „zamykamy” drugim brzegiem salami. Tak, aby ser pleśniowy i oliwka znalazły się w środku. Tak przygotowany „żagiel” wbijamy w kromkę bagietki. Smacznego!

Kategorie: przekąski

Dodaj przepis do ulubionych


Skomentuj przepis:


Podpis: Zdjęcie:

Komentarze:




Zaloguj się

Login lub email Hasło


Przypomnij hasło.
Załóż profil za darmo.

 

Najpopularniejsze przepisy

Kurczak z ryżem - przepis Krokiety z kapustą i grzybami - przepis Kotlety mielone z kaszą - przepis Zrazy zawijane z polędwicy wołowej  - przepis Biała kiełbasa - przepis Pieczywo czosnkowe - przepis Włoski chlebek a'la pizza - przepis Kotlety  schabowe z cebulką - przepis Lazania z mięsem - przepis

 

Kurczak z ryżem

Krokiety z kapustą i grzybami

Kotlety mielone z kaszą

Zrazy zawijane z polędwicy wołowej

Biała kiełbasa

Pieczywo czosnkowe

Włoski chlebek a'la pizza

Kotlety schabowe z cebulką

Lazania z mięsem