zdjecia rodzinne

Żaglówki z salami


Składniki:

Salami w plasterkach
bagietka
czarne oliwki
ser pleśniowy
serek do smarowania

Wykonanie:

Bagietkę kroimy na małe kromki, każdą smarujemy serkiem. Na wykałaczkę nadziewamy brzeg plasterka salami, kawałek sera pleśniowego, oliwkę i „zamykamy” drugim brzegiem salami. Tak, aby ser pleśniowy i oliwka znalazły się w środku. Tak przygotowany „żagiel” wbijamy w kromkę bagietki. Smacznego!

Kategorie: przekąski

Dodaj przepis do ulubionych


Skomentuj przepis:


Podpis: Zdjęcie:

Komentarze:




Zaloguj się

Login lub email Hasło


Przypomnij hasło.
Załóż profil za darmo.

 

Najpopularniejsze przepisy

Kotlety  schabowe z cebulką - przepis Smażony ser pleśniowy - przepis Zupa fasolowo-buraczkowa babci - przepis Lazania z mięsem - przepis Biała kiełbasa - przepis Kapusta z grochem - przepis Kurczak z ryżem - przepis Zrazy zawijane z polędwicy wołowej  - przepis Kotlety mielone z kaszą - przepis

 

Kotlety schabowe z cebulką

Smażony ser pleśniowy

Zupa fasolowo-buraczkowa babci

Lazania z mięsem

Biała kiełbasa

Kapusta z grochem

Kurczak z ryżem

Zrazy zawijane z polędwicy wołowej

Kotlety mielone z kaszą