zdjecia rodzinne

Żaglówki z salami


Składniki:

Salami w plasterkach
bagietka
czarne oliwki
ser pleśniowy
serek do smarowania

Wykonanie:

Bagietkę kroimy na małe kromki, każdą smarujemy serkiem. Na wykałaczkę nadziewamy brzeg plasterka salami, kawałek sera pleśniowego, oliwkę i „zamykamy” drugim brzegiem salami. Tak, aby ser pleśniowy i oliwka znalazły się w środku. Tak przygotowany „żagiel” wbijamy w kromkę bagietki. Smacznego!

Kategorie: przekąski

Dodaj przepis do ulubionych


Skomentuj przepis:


Podpis: Zdjęcie:

Komentarze:




Zaloguj się

Login lub email Hasło


Przypomnij hasło.
Załóż profil za darmo.

 

Najpopularniejsze przepisy

Biała kiełbasa - przepis Kapusta ,,młoda,, (wiosenna) - przepis Zupa-krem z brokułami w roli głównej - przepis Sałatka z paluszków krabowych (surimi) - przepis Kotlety  schabowe z cebulką - przepis Zapiekanka śródziemnomorska - przepis Zupa fasolowo-buraczkowa babci - przepis Włoski chlebek a'la pizza - przepis Zrazy zawijane z polędwicy wołowej  - przepis

 

Biała kiełbasa

Kapusta ,,młoda,, (wiosenna)

Zupa-krem z brokułami w roli głównej

Sałatka z paluszków krabowych (surimi)

Kotlety schabowe z cebulką

Zapiekanka śródziemnomorska

Zupa fasolowo-buraczkowa babci

Włoski chlebek a'la pizza

Zrazy zawijane z polędwicy wołowej