zdjecia rodzinne

Żaglówki z salami


Składniki:

Salami w plasterkach
bagietka
czarne oliwki
ser pleśniowy
serek do smarowania

Wykonanie:

Bagietkę kroimy na małe kromki, każdą smarujemy serkiem. Na wykałaczkę nadziewamy brzeg plasterka salami, kawałek sera pleśniowego, oliwkę i „zamykamy” drugim brzegiem salami. Tak, aby ser pleśniowy i oliwka znalazły się w środku. Tak przygotowany „żagiel” wbijamy w kromkę bagietki. Smacznego!

Kategorie: przekąski

Dodaj przepis do ulubionych


Skomentuj przepis:


Podpis: Zdjęcie:

Komentarze:




Zaloguj się

Login lub email Hasło


Przypomnij hasło.
Załóż profil za darmo.

 

Najpopularniejsze przepisy

Smażony ser pleśniowy - przepis Kapusta z grochem - przepis Kluski ziemniaczane - przepis Włoski chlebek a'la pizza - przepis Krokiety z kapustą i grzybami - przepis Śledzie w oleju - przepis Zupa-krem z brokułami w roli głównej - przepis Kurczak z ryżem - przepis Kapusta ,,młoda,, (wiosenna) - przepis

 

Smażony ser pleśniowy

Kapusta z grochem

Kluski ziemniaczane

Włoski chlebek a'la pizza

Krokiety z kapustą i grzybami

Śledzie w oleju

Zupa-krem z brokułami w roli głównej

Kurczak z ryżem

Kapusta ,,młoda,, (wiosenna)