zdjecia rodzinne

Żaglówki z salami


Składniki:

Salami w plasterkach
bagietka
czarne oliwki
ser pleśniowy
serek do smarowania

Wykonanie:

Bagietkę kroimy na małe kromki, każdą smarujemy serkiem. Na wykałaczkę nadziewamy brzeg plasterka salami, kawałek sera pleśniowego, oliwkę i „zamykamy” drugim brzegiem salami. Tak, aby ser pleśniowy i oliwka znalazły się w środku. Tak przygotowany „żagiel” wbijamy w kromkę bagietki. Smacznego!

Kategorie: przekąski

Dodaj przepis do ulubionych


Skomentuj przepis:


Podpis: Zdjęcie:

Komentarze:




Zaloguj się

Login lub email Hasło


Przypomnij hasło.
Załóż profil za darmo.

 

Najpopularniejsze przepisy

Pieczywo czosnkowe - przepis Kotlety mielone z kaszą - przepis Kluski ziemniaczane - przepis Biała kiełbasa - przepis Kapusta ,,młoda,, (wiosenna) - przepis Zupa fasolowa  z mięsem - przepis Lazania z mięsem - przepis Kotlety  schabowe z cebulką - przepis Pyszna zupa po mediolańsku na zimowe wieczory - przepis

 

Pieczywo czosnkowe

Kotlety mielone z kaszą

Kluski ziemniaczane

Biała kiełbasa

Kapusta ,,młoda,, (wiosenna)

Zupa fasolowa z mięsem

Lazania z mięsem

Kotlety schabowe z cebulką

Pyszna zupa po mediolańsku na zimowe wieczory