zdjecia rodzinne

Żaglówki z salami


Składniki:

Salami w plasterkach
bagietka
czarne oliwki
ser pleśniowy
serek do smarowania

Wykonanie:

Bagietkę kroimy na małe kromki, każdą smarujemy serkiem. Na wykałaczkę nadziewamy brzeg plasterka salami, kawałek sera pleśniowego, oliwkę i „zamykamy” drugim brzegiem salami. Tak, aby ser pleśniowy i oliwka znalazły się w środku. Tak przygotowany „żagiel” wbijamy w kromkę bagietki. Smacznego!

Kategorie: przekąski

Dodaj przepis do ulubionych


Skomentuj przepis:


Podpis: Zdjęcie:

Komentarze:




Zaloguj się

Login lub email Hasło


Przypomnij hasło.
Załóż profil za darmo.

 

Najpopularniejsze przepisy

Pasztet z indyka - przepis Kapusta ,,młoda,, (wiosenna) - przepis Pasta krewetkowa do pieczywa - przepis Fasolka po bretońsku - przepis Kurczak z ryżem - przepis Lazania z mięsem - przepis Krokiety z kapustą i grzybami - przepis Sałatka z paluszków krabowych (surimi) - przepis Biała kiełbasa - przepis

 

Pasztet z indyka

Kapusta ,,młoda,, (wiosenna)

Pasta krewetkowa do pieczywa

Fasolka po bretońsku

Kurczak z ryżem

Lazania z mięsem

Krokiety z kapustą i grzybami

Sałatka z paluszków krabowych (surimi)

Biała kiełbasa