zdjecia rodzinne

Grillowane pieczarki z żółtym serem


Składniki:

• 10 większych pieczarek
• 70 g sera Edamskiego MSM Mońki
• sól
• pieprz mielony

Wykonanie:

Przygotowanie:
Pieczarki oczyścić i umyć, następnie wyciąć ogonki, oprószyć solą i zmielonym pieprzem. Środki pieczarek wypełnić startym na tarce serem żółtym i ułożyć na ruszcie lub posmarowanej olejem tacce aluminiowej. Grillować ok. 10 minut. Pod koniec grillowania przykryć pieczarki tacką dla zapieczenie sera.

Smacznego!

Przepis na grillowane pieczarki z żółtym serem, pyszną i szybką przekąskę, poleca Robert Muzyczka, Szef Kuchni Dworu Korona Karkonoszy.


Kategorie: przekąski

Dodaj przepis do ulubionych


Skomentuj przepis:


Podpis: Zdjęcie:

Komentarze:




Zaloguj się

Login lub email Hasło


Przypomnij hasło.
Załóż profil za darmo.

 

Najpopularniejsze przepisy

Kapusta z grochem - przepis Fasolka po bretońsku - przepis Biała kiełbasa - przepis Pasztet z indyka - przepis Śledzie w oleju - przepis Pieczywo czosnkowe - przepis Lazania z mięsem - przepis Smażony ser pleśniowy - przepis Zupa fasolowo-buraczkowa babci - przepis

 

Kapusta z grochem

Fasolka po bretońsku

Biała kiełbasa

Pasztet z indyka

Śledzie w oleju

Pieczywo czosnkowe

Lazania z mięsem

Smażony ser pleśniowy

Zupa fasolowo-buraczkowa babci