zdjecia rodzinne

Grillowana karkówka z ananasem


Składniki:

- Karkówka Grillowa Uczta ZM Pekpol
- plastry świeżego ananasa

Wykonanie:

Karkówkę wyjmij z opakowania i ułóż na tackach, na średnio rozgrzanym ruszcie. Piecz do momentu zarumienienia z jednej strony ok. 10-15 minut. Odwróć karkówkę na drugą stronę i na rumianym wierzchu ułóż plastry ananasa. Grilluj kolejne 10-15 minut, aż mięso będzie rumiane od spodu i wystarczająco miękkie. Ok. 5 minut przed końcem grillowania kotlety przykryj folią aluminiową.

Kategorie: mięsa

Dodaj przepis do ulubionych


Skomentuj przepis:


Podpis: Zdjęcie:

Komentarze:




Zaloguj się

Login lub email Hasło


Przypomnij hasło.
Załóż profil za darmo.

 

Najpopularniejsze przepisy

Lazania z mięsem - przepis Chleb na drożdżach - przepis Kluski ziemniaczane - przepis Zupa fasolowa  z mięsem - przepis Smażony ser pleśniowy - przepis Krokiety z kapustą i grzybami - przepis Fasolka po bretońsku - przepis Sałatka z paluszków krabowych (surimi) - przepis Zupa-krem z brokułami w roli głównej - przepis

 

Lazania z mięsem

Chleb na drożdżach

Kluski ziemniaczane

Zupa fasolowa z mięsem

Smażony ser pleśniowy

Krokiety z kapustą i grzybami

Fasolka po bretońsku

Sałatka z paluszków krabowych (surimi)

Zupa-krem z brokułami w roli głównej