zdjecia rodzinne

Szynka w galarecie, z sosem z musztardy francuskiej i kaparów


Składniki:

- Szynka w galarecie ZM Pekpol
- 3 łyżki musztardy francuskiej
- 2 łyżki kaparów z zalewy
- 1 łyżka koncentratu pomidorowego
- 3 łyżki majonezu
- garść pokrojonej natki pietruszki
- 1 łyżka cukru
- pieprz czarny do smaku

Wykonanie:

Wszystkie składniki dokładnie wymieszać, doprawić do smaku świeżo zmielonym pieprzem.

Przepis poleca Robert Muzyczka, Szef Kuchni Dworu Korona Karkonoszy.



Kategorie: przekąski

Dodaj przepis do ulubionych


Skomentuj przepis:


Podpis: Zdjęcie:

Komentarze:




Zaloguj się

Login lub email Hasło


Przypomnij hasło.
Załóż profil za darmo.

 

Najpopularniejsze przepisy

Pasta krewetkowa do pieczywa - przepis Fasolka po bretońsku - przepis Pieczywo czosnkowe - przepis Smażony ser pleśniowy - przepis Kotlety mielone z kaszą - przepis Zupa fasolowa  z mięsem - przepis Kurczak z ryżem - przepis Włoski chlebek a'la pizza - przepis Zrazy zawijane z polędwicy wołowej  - przepis

 

Pasta krewetkowa do pieczywa

Fasolka po bretońsku

Pieczywo czosnkowe

Smażony ser pleśniowy

Kotlety mielone z kaszą

Zupa fasolowa z mięsem

Kurczak z ryżem

Włoski chlebek a'la pizza

Zrazy zawijane z polędwicy wołowej