zdjecia rodzinne

Szynka w galarecie, z sosem z musztardy francuskiej i kaparów


Składniki:

- Szynka w galarecie ZM Pekpol
- 3 łyżki musztardy francuskiej
- 2 łyżki kaparów z zalewy
- 1 łyżka koncentratu pomidorowego
- 3 łyżki majonezu
- garść pokrojonej natki pietruszki
- 1 łyżka cukru
- pieprz czarny do smaku

Wykonanie:

Wszystkie składniki dokładnie wymieszać, doprawić do smaku świeżo zmielonym pieprzem.

Przepis poleca Robert Muzyczka, Szef Kuchni Dworu Korona Karkonoszy.



Kategorie: przekąski

Dodaj przepis do ulubionych


Skomentuj przepis:


Podpis: Zdjęcie:

Komentarze:




Zaloguj się

Login lub email Hasło


Przypomnij hasło.
Załóż profil za darmo.

 

Najpopularniejsze przepisy

Śledzie w oleju - przepis Pyszna zupa po mediolańsku na zimowe wieczory - przepis Lazania z mięsem - przepis Kapusta ,,młoda,, (wiosenna) - przepis Pieczywo czosnkowe - przepis Kotlety  schabowe z cebulką - przepis Kluski ziemniaczane - przepis Pasta krewetkowa do pieczywa - przepis Zupa fasolowo-buraczkowa babci - przepis

 

Śledzie w oleju

Pyszna zupa po mediolańsku na zimowe wieczory

Lazania z mięsem

Kapusta ,,młoda,, (wiosenna)

Pieczywo czosnkowe

Kotlety schabowe z cebulką

Kluski ziemniaczane

Pasta krewetkowa do pieczywa

Zupa fasolowo-buraczkowa babci