zdjecia rodzinne

Żeberka z grilla z żurawiną


Składniki:

- Żeberka Grillowa Uczta ZM Pekpol
- 5 łyżek konfitury z żurawiny albo 10 dag świeżej lub suszonej żurawiny, gotowanej na maleńkim ogniu ok. 1 godz. z 2 łyżkami miodu oraz sokiem i skórką z cytryny

Wykonanie:

Przygotowanie:

Żeberka wyjmij z opakowania i grilluj, na średnio rozgrzanym ruszcie obracając w trakcie. Do przygotowanych żeberek dodaj żurawinę. Gotowe!


Kategorie: mięsa

Dodaj przepis do ulubionych


Skomentuj przepis:


Podpis: Zdjęcie:

Komentarze:




Zaloguj się

Login lub email Hasło


Przypomnij hasło.
Załóż profil za darmo.

 

Najpopularniejsze przepisy

Smażony ser pleśniowy - przepis Kotlety  schabowe z cebulką - przepis Kapusta ,,młoda,, (wiosenna) - przepis Pasztet z indyka - przepis Zapiekanka śródziemnomorska - przepis Kurczak z ryżem - przepis Zupa fasolowa  z mięsem - przepis Pasta krewetkowa do pieczywa - przepis Krokiety z kapustą i grzybami - przepis

 

Smażony ser pleśniowy

Kotlety schabowe z cebulką

Kapusta ,,młoda,, (wiosenna)

Pasztet z indyka

Zapiekanka śródziemnomorska

Kurczak z ryżem

Zupa fasolowa z mięsem

Pasta krewetkowa do pieczywa

Krokiety z kapustą i grzybami