zdjecia rodzinne

Żeberka z grilla z żurawiną


Składniki:

- Żeberka Grillowa Uczta ZM Pekpol
- 5 łyżek konfitury z żurawiny albo 10 dag świeżej lub suszonej żurawiny, gotowanej na maleńkim ogniu ok. 1 godz. z 2 łyżkami miodu oraz sokiem i skórką z cytryny

Wykonanie:

Przygotowanie:

Żeberka wyjmij z opakowania i grilluj, na średnio rozgrzanym ruszcie obracając w trakcie. Do przygotowanych żeberek dodaj żurawinę. Gotowe!


Kategorie: mięsa

Dodaj przepis do ulubionych


Skomentuj przepis:


Podpis: Zdjęcie:

Komentarze:




Zaloguj się

Login lub email Hasło


Przypomnij hasło.
Załóż profil za darmo.

 

Najpopularniejsze przepisy

Pyszna zupa po mediolańsku na zimowe wieczory - przepis Biała kiełbasa - przepis Zrazy zawijane z polędwicy wołowej  - przepis Włoski chlebek a'la pizza - przepis Zapiekanka śródziemnomorska - przepis Fasolka po bretońsku - przepis Lazania z mięsem - przepis Pieczywo czosnkowe - przepis Pasztet z indyka - przepis

 

Pyszna zupa po mediolańsku na zimowe wieczory

Biała kiełbasa

Zrazy zawijane z polędwicy wołowej

Włoski chlebek a'la pizza

Zapiekanka śródziemnomorska

Fasolka po bretońsku

Lazania z mięsem

Pieczywo czosnkowe

Pasztet z indyka