zdjecia rodzinne

Żeberka z grilla z żurawiną


Składniki:

- Żeberka Grillowa Uczta ZM Pekpol
- 5 łyżek konfitury z żurawiny albo 10 dag świeżej lub suszonej żurawiny, gotowanej na maleńkim ogniu ok. 1 godz. z 2 łyżkami miodu oraz sokiem i skórką z cytryny

Wykonanie:

Przygotowanie:

Żeberka wyjmij z opakowania i grilluj, na średnio rozgrzanym ruszcie obracając w trakcie. Do przygotowanych żeberek dodaj żurawinę. Gotowe!


Kategorie: mięsa

Dodaj przepis do ulubionych


Skomentuj przepis:


Podpis: Zdjęcie:

Komentarze:




Zaloguj się

Login lub email Hasło


Przypomnij hasło.
Załóż profil za darmo.

 

Najpopularniejsze przepisy

Kluski ziemniaczane - przepis Włoski chlebek a'la pizza - przepis Śledzie w oleju - przepis Kapusta ,,młoda,, (wiosenna) - przepis Zapiekanka śródziemnomorska - przepis Lazania z mięsem - przepis Pasta krewetkowa do pieczywa - przepis Fasolka po bretońsku - przepis Sałatka z paluszków krabowych (surimi) - przepis

 

Kluski ziemniaczane

Włoski chlebek a'la pizza

Śledzie w oleju

Kapusta ,,młoda,, (wiosenna)

Zapiekanka śródziemnomorska

Lazania z mięsem

Pasta krewetkowa do pieczywa

Fasolka po bretońsku

Sałatka z paluszków krabowych (surimi)