zdjecia rodzinne

Żeberka z grilla z żurawiną


Składniki:

- Żeberka Grillowa Uczta ZM Pekpol
- 5 łyżek konfitury z żurawiny albo 10 dag świeżej lub suszonej żurawiny, gotowanej na maleńkim ogniu ok. 1 godz. z 2 łyżkami miodu oraz sokiem i skórką z cytryny

Wykonanie:

Przygotowanie:

Żeberka wyjmij z opakowania i grilluj, na średnio rozgrzanym ruszcie obracając w trakcie. Do przygotowanych żeberek dodaj żurawinę. Gotowe!


Kategorie: mięsa

Dodaj przepis do ulubionych


Skomentuj przepis:


Podpis: Zdjęcie:

Komentarze:


laiUWkiCFFGHOYG , 2018-12-21
oJzoEP JD Purity Most wanted Joomla design now available for Drupal


Zaloguj się

Login lub email Hasło


Przypomnij hasło.
Załóż profil za darmo.

 

Najpopularniejsze przepisy

Zapiekanka śródziemnomorska - przepis Bitki - przepis Kotlety  schabowe z cebulką - przepis Sałatka z paluszków krabowych (surimi) - przepis Kapusta ,,młoda,, (wiosenna) - przepis Zupa-krem z brokułami w roli głównej - przepis Włoski chlebek a'la pizza - przepis Biała kiełbasa - przepis Kotlety mielone z kaszą - przepis

 

Zapiekanka śródziemnomorska

Bitki

Kotlety schabowe z cebulką

Sałatka z paluszków krabowych (surimi)

Kapusta ,,młoda,, (wiosenna)

Zupa-krem z brokułami w roli głównej

Włoski chlebek a'la pizza

Biała kiełbasa

Kotlety mielone z kaszą