zdjecia rodzinne

Hot-dogi z „Parówkami z szynki” i warzywami


Składniki:

1) „Parówki z szynki” ZM Pekpol
2) bułki typu paluch, do hot-dogów
3) masło
4) pomidor
5) zielony ogórek
6) sałata
7) rzodkiewka
8) świeża czerwona cebula
9) sos musztardowy

Wykonanie:

Parówki wystarczy ugotować lub podsmażyć. W tym czasie należy przygotować bułki typu paluch, do hot-dogów, czyli zrobić wzdłuż nich nacięcie, posmarować masłem i podpiec. Następnie opieczone bułki posmarować ketchupem, wyłożyć sałatą, włożyć kawałeczki pomidora, zielonego ogórka, rzodkiewki, a na końcu parówkę. Całość można oprószyć świeżo posiekaną czerwoną cebulką i polać ketchupem lub sosem. Smacznego!

Kategorie: przekąski

Dodaj przepis do ulubionych


Skomentuj przepis:


Podpis: Zdjęcie:

Komentarze:




Zaloguj się

Login lub email Hasło


Przypomnij hasło.
Załóż profil za darmo.

 

Najpopularniejsze przepisy

Zupa fasolowa  z mięsem - przepis Pasztet z indyka - przepis Biała kiełbasa - przepis Zrazy zawijane z polędwicy wołowej  - przepis Pyszna zupa po mediolańsku na zimowe wieczory - przepis Zapiekanka śródziemnomorska - przepis Fasolka po bretońsku - przepis Sałatka z paluszków krabowych (surimi) - przepis Włoski chlebek a'la pizza - przepis

 

Zupa fasolowa z mięsem

Pasztet z indyka

Biała kiełbasa

Zrazy zawijane z polędwicy wołowej

Pyszna zupa po mediolańsku na zimowe wieczory

Zapiekanka śródziemnomorska

Fasolka po bretońsku

Sałatka z paluszków krabowych (surimi)

Włoski chlebek a'la pizza