zdjecia rodzinne

Hot-dogi z „Parówkami z szynki” i warzywami


Składniki:

1) „Parówki z szynki” ZM Pekpol
2) bułki typu paluch, do hot-dogów
3) masło
4) pomidor
5) zielony ogórek
6) sałata
7) rzodkiewka
8) świeża czerwona cebula
9) sos musztardowy

Wykonanie:

Parówki wystarczy ugotować lub podsmażyć. W tym czasie należy przygotować bułki typu paluch, do hot-dogów, czyli zrobić wzdłuż nich nacięcie, posmarować masłem i podpiec. Następnie opieczone bułki posmarować ketchupem, wyłożyć sałatą, włożyć kawałeczki pomidora, zielonego ogórka, rzodkiewki, a na końcu parówkę. Całość można oprószyć świeżo posiekaną czerwoną cebulką i polać ketchupem lub sosem. Smacznego!

Kategorie: przekąski

Dodaj przepis do ulubionych


Skomentuj przepis:


Podpis: Zdjęcie:

Komentarze:




Zaloguj się

Login lub email Hasło


Przypomnij hasło.
Załóż profil za darmo.

 

Najpopularniejsze przepisy

Krokiety z kapustą i grzybami - przepis Pyszna zupa po mediolańsku na zimowe wieczory - przepis Kluski ziemniaczane - przepis Pasta krewetkowa do pieczywa - przepis Zupa fasolowa  z mięsem - przepis Chleb na drożdżach - przepis Sałatka z paluszków krabowych (surimi) - przepis Lazania z mięsem - przepis Bitki - przepis

 

Krokiety z kapustą i grzybami

Pyszna zupa po mediolańsku na zimowe wieczory

Kluski ziemniaczane

Pasta krewetkowa do pieczywa

Zupa fasolowa z mięsem

Chleb na drożdżach

Sałatka z paluszków krabowych (surimi)

Lazania z mięsem

Bitki