zdjecia rodzinne

Sałatka z czerwoną fasolą


Składniki:

- 1 puszka czerwonej fasoli konserwowej,
- 1 puszka kukurydzy konserwowej,
- 20 dkg żółtego sera krojonego w kostę,
- 1 puszka ananasa (plastry),
- biała część pora,
- majonez (kilka łyżek)

Wykonanie:

Ananas i ser pokroić w centymetrowe kwadraty, por pokroić (jak cebulę), wszystkie składniki wsypać do miski i wymieszać. Dołożyć majonez wg upodobania. Wymieszać ale nie solić i nie pieprzyć.

Kategorie: wegetariańskiesałatki i surówki

Dodaj przepis do ulubionych


Skomentuj przepis:


Podpis: Zdjęcie:

Komentarze:




Zaloguj się

Login lub email Hasło


Przypomnij hasło.
Załóż profil za darmo.

 

Najpopularniejsze przepisy

Biała kiełbasa - przepis Kurczak z ryżem - przepis Zrazy zawijane z polędwicy wołowej  - przepis Zupa-krem z brokułami w roli głównej - przepis Pyszna zupa po mediolańsku na zimowe wieczory - przepis Sałatka z paluszków krabowych (surimi) - przepis Kapusta z grochem - przepis Krokiety z kapustą i grzybami - przepis Pieczywo czosnkowe - przepis

 

Biała kiełbasa

Kurczak z ryżem

Zrazy zawijane z polędwicy wołowej

Zupa-krem z brokułami w roli głównej

Pyszna zupa po mediolańsku na zimowe wieczory

Sałatka z paluszków krabowych (surimi)

Kapusta z grochem

Krokiety z kapustą i grzybami

Pieczywo czosnkowe