zdjecia rodzinne

Sałatka z czerwoną fasolą


Składniki:

- 1 puszka czerwonej fasoli konserwowej,
- 1 puszka kukurydzy konserwowej,
- 20 dkg żółtego sera krojonego w kostę,
- 1 puszka ananasa (plastry),
- biała część pora,
- majonez (kilka łyżek)

Wykonanie:

Ananas i ser pokroić w centymetrowe kwadraty, por pokroić (jak cebulę), wszystkie składniki wsypać do miski i wymieszać. Dołożyć majonez wg upodobania. Wymieszać ale nie solić i nie pieprzyć.

Kategorie: wegetariańskiesałatki i surówki

Dodaj przepis do ulubionych


Skomentuj przepis:


Podpis: Zdjęcie:

Komentarze:




Zaloguj się

Login lub email Hasło


Przypomnij hasło.
Załóż profil za darmo.

 

Najpopularniejsze przepisy

Pasta krewetkowa do pieczywa - przepis Krokiety z kapustą i grzybami - przepis Pieczywo czosnkowe - przepis Kotlety mielone z kaszą - przepis Lazania z mięsem - przepis Bitki - przepis Kotlety  schabowe z cebulką - przepis Fasolka po bretońsku - przepis Zupa fasolowo-buraczkowa babci - przepis

 

Pasta krewetkowa do pieczywa

Krokiety z kapustą i grzybami

Pieczywo czosnkowe

Kotlety mielone z kaszą

Lazania z mięsem

Bitki

Kotlety schabowe z cebulką

Fasolka po bretońsku

Zupa fasolowo-buraczkowa babci