zdjecia rodzinne

Dressing jogurtowy


Składniki:

100g jogurtu naturalnego
1 łyżka octu winnego
1 łyżeczka przecieru pomidorowego
1 łyżeczka musztardy
1 łyżeczka świeżo utartego chrzanu
sól
pieprz

Wykonanie:

Wymieszać ze sobą składniki, przyprawić o smaku solą i pieprzem. Podawać do wszystkich sałat zielonych.

Kategorie: sosy i pasty

Dodaj przepis do ulubionych


Skomentuj przepis:


Podpis: Zdjęcie:

Komentarze:




Zaloguj się

Login lub email Hasło


Przypomnij hasło.
Załóż profil za darmo.

 

Najpopularniejsze przepisy

Krokiety z kapustą i grzybami - przepis Sałatka z paluszków krabowych (surimi) - przepis Pasta krewetkowa do pieczywa - przepis Zupa-krem z brokułami w roli głównej - przepis Zrazy zawijane z polędwicy wołowej  - przepis Kluski ziemniaczane - przepis Śledzie w oleju - przepis Fasolka po bretońsku - przepis Kotlety  schabowe z cebulką - przepis

 

Krokiety z kapustą i grzybami

Sałatka z paluszków krabowych (surimi)

Pasta krewetkowa do pieczywa

Zupa-krem z brokułami w roli głównej

Zrazy zawijane z polędwicy wołowej

Kluski ziemniaczane

Śledzie w oleju

Fasolka po bretońsku

Kotlety schabowe z cebulką