Kiszona kapusta lasagna Przepis

W dzisiejszych czasach każdy chce mieć zdrową dietę i to obejmuje kiszoną kapustę lasagna. Kiszona kapusta to sfermentowana kapusta i jest wypełniona wieloma składnikami odżywczymi, które pomagają zachować zdrowie.

Oto przepis na wykonanie dania lasagna z kiszoną kapustą.

Składniki

2 filiżanki posiekanych warzyw

1 filiżanka kapusty kiszonej

3 jajka

1/4 szklanki bułki tartej

Sól do smaku

Olej do gotowania

Wskazówki

Zacznij od rozgrzania patelni i dodania na nią trochę oleju. Teraz umieść warzywa i kapustę na patelni i dobrze wymieszaj.

Dodajemy sól do smaku, przykrywamy i gotujemy przez 5-7 minut.

Teraz wyłącz ogień i dodaj na patelnię jajka i bułkę tartą.

Wymieszaj je dobrze, a następnie rozprowadź je na patelni i przykryj.

Na koniec piecz w piekarniku przez 25 do 30 minut.

Wnioski:

Jest to najłatwiejszy i najsmaczniejszy przepis na wykonanie dania lasagna. Nie musisz używać żadnego sera i jeśli masz dzieci to jest to idealny przepis dla nich. Jest to zdrowe i wypełniające danie, które pomoże Ci zachować zdrowie.