W dzisiejszych czasach każdy chce mieć zdrową dietę i to obejmuje kiszoną kapustę lasagna. Kiszona kapusta to sfermentowana kapusta i jest wypełniona wieloma składnikami odżywczymi, które pomagają zachować zdrowie.
Oto przepis na wykonanie dania lasagna z kiszoną kapustą.
Składniki
2 filiżanki posiekanych warzyw
1 filiżanka kapusty kiszonej
3 jajka
1/4 szklanki bułki tartej
Sól do smaku
Olej do gotowania
Wskazówki
Zacznij od rozgrzania patelni i dodania na nią trochę oleju. Teraz umieść warzywa i kapustę na patelni i dobrze wymieszaj.
Dodajemy sól do smaku, przykrywamy i gotujemy przez 5-7 minut.
Teraz wyłącz ogień i dodaj na patelnię jajka i bułkę tartą.
Wymieszaj je dobrze, a następnie rozprowadź je na patelni i przykryj.
Na koniec piecz w piekarniku przez 25 do 30 minut.
Wnioski:
Jest to najłatwiejszy i najsmaczniejszy przepis na wykonanie dania lasagna. Nie musisz używać żadnego sera i jeśli masz dzieci to jest to idealny przepis dla nich. Jest to zdrowe i wypełniające danie, które pomoże Ci zachować zdrowie.